Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης: «Συνεχίζω να είμαι δικηγόρος της μητέρας θα ήταν ανέντιμο να την εγκαταλείψω και επίσης είναι αδύναμα τα στοιχεία σε βάρος της...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης: «Συνεχίζω να είμαι δικηγόρος της μητέρας θα ήταν ανέντιμο να την εγκαταλείψω και επίσης είναι αδύναμα τα στοιχεία σε βάρος της...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζει να εκπροσωπεί την μητέρα της 12χρονης η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε το πρωί της Παρασκευής (14-10-2022) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, μετά τις κατηγορίες που αποδόθηκαν στην μητέρα της ανήλικης και έχει συλληφθεί με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας...

Η Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε ότι μπήκε στην υπόθεση όταν η 37χρονη μητέρα, όπως υποστηρίζει, ανακάλυψε τι έχει συμβεί στην κόρη της και την παρακάλεσε να την αναλάβει και υπογράμμισε ότι συνεχίζει να εκπροσωπεί την μητέρα καθώς θα ήταν ανέντιμο να την εγκαταλείψει όπως είπε, τονίζοντας επίσης ότι είδε και την νέα δικογραφία και θεωρεί αδύναμα τα στοιχεία σε βάρος της.

Τόνισε ακόμα ότι στην μητέρα συμπαραστέκεται όλη η οικογένεια, τα υπόλοιπα παιδιά της και άλλοι, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να καταθέσουν υπέρ της όταν κληθούν.

Σημείωσε ακόμα ότι υπάρχουν δυο εμβάσματα της τάξης των 20 ευρώ από τον 53χρονο Ηλία Μίχο προς την μητέρα της 12χρονης. Τέλος ανέφερε ότι δεν έχει πάρει στα χέρια της την κατάθεση της 12χρονης, ωστόσο, όπως είπε γνωρίζει ότι δεν έχει πει τίποτα εναντίον της μητέρας της.

Η 37χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, θα μεταχθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Αθηνών για να απολογηθεί την Δευτέρα (17-10-2022).

Η Ασπασία Ταραχοπούλου μιλώντας και στην εκπομπή «Το Πρωινό» ξεκαθάρισε ότι όλα τα παιδιά της 37χρονης είναι με τον σύζυγό της.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA