Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που 27χρονος πνίγεται και «σβήνει» σε πισίνα ξενοδοχείου - Για εγκληματική αμέλεια κάνει λόγο η οικογένεια του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που 27χρονος πνίγεται και «σβήνει» σε πισίνα ξενοδοχείου - Για εγκληματική αμέλεια κάνει λόγο η οικογένεια του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τέσσερις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο ενός 27χρονου, ο οποίος πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου της Καλαμπάκας οι συγγενείς του νεαρού εξακολουθούν να αναζητούν τις αιτίες της τραγωδίας...

Την ίδια στιγμή, ο ALPHA και η εκπομπή «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου μετέδωσε την Τρίτη (04-10-2022) ένα βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο αποτυπώνονται καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές του 27χρονου Μάριου λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Λένε ότι πιθανόν έπαθε καρδιά. Ήταν 27 ετών, δεν υπάρχει περίπτωση να είχε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα», λέει από την πλευρά του ο ετεροθαλής αδερφός του Μάριου.

Η οικογένεια του 27χρονου κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια από πλευράς των ιθυνόντων του ξενοδοχείου.

«Δεν υπήρχε κανείς στην πισίνα, τον άφησαν και πνίγηκε», λέει ο αδερφός του. Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης την ώρα του συμβάντος, προσθέτει.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του ξενοδοχείου υποστηρίζουν πως η πισίνα δεν λειτουργούσε και ο άτυχος Μάριος μπήκε μόνος του στον χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA