Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη η περσινή νικήτρια του GNTM - Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη η περσινή νικήτρια του GNTM - Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με την περσινή νικητήρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, τα ξημερώματα της Τετάρτης (12-10-2022) στο κέντρο της Αθήνας, έρχεται στη δημοσιότητα...

Όπως φαίνεται στο βίντεο το όχημα με το 20χρονο μοντέλο, χτυπάει με το μπροστινό αριστερό μέρος το μηχανάκι και στη συνέχεια προσκρούει σε τρία σταθμευμένα οχήματα.

Περνά τη διασταύρωση στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, στον Άγιο Παντελεήμονα, με παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, χωρίς να σταματήσει, με αποτέλεσμα ο 60χρονος μοτοσικλετιστής να μην προλάβει να αντιδράσει για να αποφύγει τη μοιραία σύγκρουση.

«Κατέβαινε την οδό Πιπίνου μια κοπέλα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έγινε η σύγκρουση. Βλέπω με πολύ πόνο ακόμα το αίμα του στην άσφαλτο. Τον χτύπησε πλαγιομετωπικά...», ανέφερε συγγενής του 60χρονου.

Η νικήτρια του περσινού GNTM συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αθηνών, όπου και τελικά αφέθηκε ελεύθερη, αφού διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

ΔΕΙΤΕ:Πληροφορίες: Newsit, Protothema

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA