Παιδοβιαστής Μίχος μέσω του δικηγόρου του: «Όταν αποφασίσω θα ανοίξω το στόμα μου για τους επώνυμους που εμπλέκονται...» - Αιχμές και για συγκάληψη από τον δικηγόρο για την αστυνομία... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Παιδοβιαστής Μίχος μέσω του δικηγόρου του: «Όταν αποφασίσω θα ανοίξω το στόμα μου για τους επώνυμους που εμπλέκονται...» - Αιχμές και για συγκάληψη από τον δικηγόρο για την αστυνομία... (ΦΩΤΟ)

Ακόμα και μέσα από τη φυλακή, ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος, στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι κανένας δεν θα ξεμπερδέψει τόσο εύκολα σε αυτή την δυσώδη υπόθεση...

Ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας (σ.σ. φωτο πάνω δεξιά) έκανε μια δήλωση-σοκ, στην οποία αναφέρεται πως όταν ο 53χρονος αποφασίσει να μιλήσει στην Ανακρίτρια για τους επώνυμους που εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση, «τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου και τον καλλιτεχνικό χώρο, θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ».

Ο δικηγόρος αφήνει και αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας λέγοντας πως «αν ήθελε η αστυνομία θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα», ενώ επισημαίνει ότι απεύχεται «άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα και έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους». Για να αφήσει και ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο ότι υπάρχουν στοιχεία επ’ αυτού: «Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα τους όμως δεν μπορούν να σβηστούν».

Βέλη όμως εξαπολύει ο γνωστός δικηγόρος και κατά της Κυβέρνησης με αναφορά σε «πολιτικό υπόκοσμο»:

«Δεν πείθομαι ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αποφασισμένη να εξαρθρώσει συντρίψει το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα. Τον πολιτικό υπόκοσμο».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA