Rapid tests την Παρασκευή (4/11) σε Χαλκίδα, Δροσιά, Λουτρά Αιδηψού... : Πόσα άτομα βγήκαν θετικά στον κορονοϊό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Rapid tests την Παρασκευή (4/11) σε Χαλκίδα, Δροσιά, Λουτρά Αιδηψού... : Πόσα άτομα βγήκαν θετικά στον κορονοϊό

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους ελέγχους στην Εύβοια και σε όλη τη χώρα, όπως έγινε και την Παρασκευή (04-11-2022) όπου διενήργησαν rapid tests σε Χαλκίδα, Δροσιά Χαλκίδας, Λουτρά Αιδηψού, Θήβα, κ.α...

Δείτε τι έδειξαν τα αποτελέσματα:

Στη Χαλκίδα:

Προσήλθαν για να κάνουν rapid test 103 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 25 άτομα. Πρόκειται για 11 άνδρες και 14 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 43 έτη.

Στη Δροσιά Χαλκίδας:

Προσήλθαν στο Περιφερειακό Ιατρείο της περιοχής για να κάνουν rapid test 23 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 2 άτομα. Πρόκειται για 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 62 έτη.

Στα Λουτρά Αιδηψού:

Προσήλθαν για να κάνουν rapid test 2 άτομα, από τα οποία βγήκε θετικό στον κορονοϊό 1 άτομο. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 68 ετών.

Στη Θήβα Βοιωτίας:

Προσήλθαν στο Περιφερειακό Κέντρο της περιοχής για να κάνουν rapid test 64 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 7 άτομα. Πρόκειται για 5 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 46 έτη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA