Θάνατος 21χρονης φοιτήτριας: Οι γονείς της κατήγγειλαν ότι την λήστεψαν την ώρα που ψυχορραγούσε στην άσφαλτο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θάνατος 21χρονης φοιτήτριας: Οι γονείς της κατήγγειλαν ότι την λήστεψαν την ώρα που ψυχορραγούσε στην άσφαλτο (ΦΩΤΟ)

Δώρα ζωής έλαβαν συμπολίτες μας από το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας της 21χρονης Εμμανουέλας, η οποία κατέληξε μετά τον θανάσιμο τραυματισμό της από το αυτοκίνητο με οδηγό τον 26χρονο Αλβανό που την παρέσυρε στη Θεσσαλονίκη...

Στην Ανακρίτρια μετέβησαν το πρωί της Τρίτης (29-11-2022) οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία έχασε τη ζωή της, αφότου χτυπήθηκε από όχημα στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη από τον 26χρονο ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου.

Οι γονείς της κοπέλας ζητούν να αλλάξει το κατηγορητήριο. Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε στην Ανακρίτρια πως το μεγάλο χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε πάνω της η 21χρονη φοιτήτρια είχε κλαπεί και πως την ώρα που η άτυχη κοπέλα ψυχορραγούσε στην άσφαλτο κάποιος της άρπαξε το ποσό των 1.500 ευρώ που είχε πάνω της.

Βρέθηκαν οι λήπτες

Μάλιστα, εντός της ημέρας δύο ασθενείς στο Ωνάσειο και στο Ιπποκράτειο, αναμένεται να πάρουν δώρα ζωής από την 21χρονη φοιτήτρια. Μετά την απόφαση των γονιών της 21χρονης να δωρίσουν τα όργανά της, ξεκίνησε η διαδικασία αφαίρεσης και αξιολόγησης, η οποία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Σήμερα αναμένεται να γίνει η διαδικασία της μεταμόσχευσης του ήπατος σε ασθενή στο Ιπποκράτειο, ενώ η καρδιά της ήδη βρίσκεται στο Ωνάσειο προκειμένου να γίνει η μεταμόσχευση σε ασθενή που ζει με τεχνητή καρδιά.

Οι νεφροί αναμένεται να μεταμοσχευθούν σε ασθενείς που περιμένουν στη λίστα ληπτών, ενώ οι πνεύμονες κρίθηκαν ακατάλληλοι για μεταμόσχευση. Οι δε κερατοειδείς αφαιρέθηκαν από οφθαλμιάτρους του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και θα μεταφερθούν στην Τράπεζα Οφθαλμών του ΑΧΕΠΑ, όπου θα εξεταστεί σε ποιους ασθενείς θα μεταμοσχευθούν, καθώς υπάρχει περιθώριο μέχρι και 15 ημερών για τη μεταμόσχευσή τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA