Δημητρακόπουλος από Βέλγιο: «Έβαλαν στη φυλακή την Καϊλή με το γελοίο επιχείρημα του Εισαγγελέα ότι υπάρχει κίνδυνος να έρθουν κατάσκοποι από το Κατάρ και να την απαγάγουν...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημητρακόπουλος από Βέλγιο: «Έβαλαν στη φυλακή την Καϊλή με το γελοίο επιχείρημα του Εισαγγελέα ότι υπάρχει κίνδυνος να έρθουν κατάσκοποι από το Κατάρ και να την απαγάγουν...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ένας εκ των δικηγόρων της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος (σ.σ. φωτο πάνω έξω από την αίθουσα του Βελγικού δικαστηρίου) μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης (22-12-2022) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και του ALPHA εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή...

Όπως είπε ο αρμόδιος Βέλγος Εισαγγελέας φέρεται να είχε λάβει ήδη την απόφασή του και ότι δέχεται πιέσεις από τον Τύπο και το πολιτικό περιβάλλον της ΕΕ.

«Για ένα μήνα ακόμη θα παραμείνει η προσωρινή της κράτηση. Βέβαια οι τοποθετήσεις του Εισαγγελέα, προδίκαζαν το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Έγινε πρόταση από εμάς να διατάξει το δικαστήριο τον κ΄ατοίκον περιορισμό, όπου σε αυτή την περίπτωση η κα Καϊλή δεν θα είχε καμία ηλεκτρονική συσκευή, θα είχε μόνο ένα σταθερό τηλέφωνο, το οποίο θα παρακολουθείται από την αστυνομία.

Να σας δώσω μία εικόνα πώς ήταν το μονομελές δικαστήριο. Υπήρχε μία πολύ νέα πρωτοδίκης που ήταν η πρόεδρος και δίπλα της ήταν ο ανακριτής της υπόθεσης που ήταν κατά 25 έτη μεγαλύτερος της, της έκανε ενημέρωσε και είπε ο ανακριτής ”κα Πρόεδρε όσον αφορά την διαφθορά σε βάρος της κα Καϊλή δεν έχω ακόμα στοιχεία και όσο αφορά το ξέπλυμα είναι τα χρήματα που βρέθηκαν στην κοινή κατοικία και αποτελούν ένα στοιχείο και όσον αφορά την εγκληματική οργάνωση δεν φαίνεται από πουθενά

Ο Εισαγγελέας είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να έρθουν κατάσκοποι από το Κατάρ και να απαγάγουν την κα. Καϊλή. Μα είναι αυτό σοβαρό αυτό το επιχείρημα; Ήταν μία γελοιότητα αυτό που είπε...Είναι σοβαρά αυτά επιχειρήματα Εισαγγελέα; Αυτά ακούσαμε και άρχισαν και τα μπετά...»

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA