«Greek Mafia» και στη Νέα Σμύρνη: Η διπλή μαφιόζικη εκτέλεση σε καφετέρια γεμάτη από κόσμο - Τους γάζωσε εν ψυχρώ και έφυγε ανενόχλητος... - Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε και 31χρονη πελάτισσα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Greek Mafia» και στη Νέα Σμύρνη: Η διπλή μαφιόζικη εκτέλεση σε καφετέρια γεμάτη από κόσμο - Τους γάζωσε εν ψυχρώ και έφυγε ανενόχλητος... - Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε και 31χρονη πελάτισσα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο-ντοκουμέντο με την διπλή μαφιόζικη δολοφονία από άγνωστο μασκοφορεμένο άνδρα στη καφετέρια «POP UP» που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, σε μία περιοχή που είχαν κάνει όργια αλητείας σε κάτι πιτσιρίκια και περαστικούς πολίτες οι αστυνομικοί πριν λίγο καιρό, ωστόσο αυτή την φορά σε ένα τέτοιο περιστατικό με πυροβολισμούς έλαμψαν δια της απουσίας τους οι ένστολοι και οι λόγοι είναι ευνόητοι... 

Σόκαρε το πανελλήνιο η διπλή μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18-12-2022) λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του μουντιάλ. Ο άγνωστος άνδρας εισέβαλε στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας, η οποία ήταν γεμάτο από πελάτες και κατευθύνθηκε σε ένα από τα τραπέζια όπου γάζωσε δύο άνδρες οι οποίοι έπεσαν νεκροί, και ακολούθως, όπως θα δείτε, φεύγει τρέχοντας και ανενόχλητος, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και μία νεαρή πελάτισσα, ηλικίας περίπου 31 ετών, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.
Νεκροί είναι δύο Αλβανοί, ο ένας φέρεται να συμμετείχε σε κύκλωμα εκβιαστών και μπράβων. Η Ασφάλεια Αττικής θεωρεί ότι πρόκειται για ένα ακόμη ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δύο νεκροί και η καφετέρια που έγινε η μαφιόζικη δολοφονία:

 

Την διπλή δολοφονία διερευνά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ο δράστης παραμένει άγνωστος και ασύλληπτος, ενώ φέρεται να είχε και συνεργούς.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA