Σιγά μην ερχόταν! - «Και να αφεθεί ελεύθερη η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στο Βέλγιο, δεν θέλει και δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα...», δήλωσε ο δικηγόρος της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σιγά μην ερχόταν! - «Και να αφεθεί ελεύθερη η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στο Βέλγιο, δεν θέλει και δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα...», δήλωσε ο δικηγόρος της (ΦΩΤΟ)

Σε δηλώσεις του στην ξένη εφημερίδα «Corriere Della Sera» ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισήμανε ότι η πελάτισσα του, Εύα Καϊλή δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή για το σκάνδαλο του Κατάρ, επειδή, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος, δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής της...

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε ότι «μετά από όσα διάβασε στους φακέλους της έρευνας, αισθάνεται προδομένη. Το όνομά της χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της, πριν από την ημέρα της σύλληψης δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, τα χρήματα δεν ήταν δικά της ούτε τα φύλαγε». 

Σε ερώτηση αν αποφυλακιστεί η Καϊλή θα μείνει στο Βέλγιο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα; ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος απάντησε ξεκάθαρα ότι η Εύα Καϊλή δεν θέλει και δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα παραμείνει στο Βέλγιο και δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.... Θα αγωνιστεί μέχρι να αναγνωριστεί η αθωότητά της...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA