Κάρυστος - Φονική πτώση 60χρονου από την ταράτσα που ανέβηκε να κρεμάσει γιρλάντες και χριστουγεννιάτικα φωτιστικά: Τι λέει στο EviaZoom.gr ο ξάδερφος του - «Ανέβηκε με σκάλα που κρατούσε ο γιος του και ξαφνικά έπεσε από 5 μέτρα ύψος...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κάρυστος - Φονική πτώση 60χρονου από την ταράτσα που ανέβηκε να κρεμάσει γιρλάντες και χριστουγεννιάτικα φωτιστικά: Τι λέει στο EviaZoom.gr ο ξάδερφος του - «Ανέβηκε με σκάλα που κρατούσε ο γιος του και ξαφνικά έπεσε από 5 μέτρα ύψος...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει το συμβάν που συνέβη στην Κάρυστο την Παρασκευή (16-12-2022) με θύμα τον 60χρονο Κώστα Μαμά, ο οποίος μόλις ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του για να κρεμάσει χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και φωτιστικά, έχασε την ισορροπία του για άγνωστο λόγο, και έπεσε από ύψος περίπου 5 μέτρων στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα...

Τραγική ειρωνία είναι ότι ο 60χρονος εργαζόταν σε εργολάβο της ΔΕΗ και ανέβαινε σε μεγάλα ύψη χωρίς ποτέ να έχει πάθει ούτε γρατζουνιά.

Ο άτυχος Κώστας Μαμάς που έχασε την ζωή του:

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά για το σοκαριστικό συμβάν ο πρώτος ξάδερφος του, κύριος Γιάννης, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος:

«Είναι μία τραγωδία... Είναι πρώτος μου ξάδερφος. Ήταν φοβερό παιδί, φοβερός οικογενειάρχης, μία οικογένεια τρομερή.... Δούλευε σε εργολάβο της ΔΕΗ και πέρυσι με τις φωτιές στην Βόρεια Εύβοια είχε πάει και είχε βοηθήσει όλη την Βόρεια Εύβοια με τις κολώνες της ΔΕΗ παντού... Με τους γερανούς και αυτά ήταν επικίνδυνη δουλειά και δεν είχε πάθει ούτε γρατζουνιά ο άνθρωπος. Λοιπόν ανέβηκε να κρεμάσει τις γιρλάντες και τα φωτιστικά... Ανέβηκε με σκάλα, την κράταγε το παιδί από κάτω, "του λέει ρε μπαμπά να ανέβω εγώ και του λέει άσε θα ανέβω εγώ..." Ανέβηκε στην ταράτσα επάνω και κάποια στιγμή ακούστηκε θόρυβος και είχε πέσει κάτω. Γλίστρησε από την ταράτσα; Ζαλίστηκε; Ο άνθρωπος ήταν μία χαρά και ήταν έμπειρος τσακάλι ήτανε. Δεν ξέρω τι έγινε... Τίποτα ήταν η κακιά στιγμή. Ήταν περίπου 5 μέτρα ύψος, ήταν ισόγειο, πρώτος όροφος. Και η ζημιά έγινε που έπεσε σε τσιμεντένια σκαλιά. Είχε σπάσει σπόνδυλο, αυχένα και είχε συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι και επήλθε εσωτερική αιμορραγία και έπαθε ανακοπή...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA