Νέες καταγγελίες για απάτη σε βάρος Ευβοιώτη ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων που είχε καταγγελθεί παλαιότερα και στο EviaZoom.gr - Τι απαντά ο Γιώργος Φαφούτης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέες καταγγελίες για απάτη σε βάρος Ευβοιώτη ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων που είχε καταγγελθεί παλαιότερα και στο EviaZoom.gr - Τι απαντά ο Γιώργος Φαφούτης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για τον Γιώργο Φαφούτη (φωτο πάνω), ο οποίος κατάγεται από την Εύβοια και συγκεκριμένα από τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, και παλαιότερα είχε μάντρα αυτοκινήτων στη περιοχή της Χαλκίδας, ενώ εδώ και καιρό έχει ανοίξει νέα μάντρα αυτοκινήτων στην Αττική...

Σε βάρος του υπήρχε εδώ και λίγα χρόνια και καταγγελία που είχε δημοσιευτεί στο EviaZoom.gr, ωστόσο ο εν λόγω καταγγέλων, Τάσος Καρβούνης, (ο οποίος είναι επαγγελματίας στη Χαλκίδα με αντικείμενο εργασιών υλικά ξηράς δόμησης όπως γυψοσανίδες), είχε επικοινωνήσει πρόσφατα με το EviaZoom.gr και είχε τονίσει ότι ο Γιώργος Φαφούτης του επέστρεψε τα χρήματα που του είχε δώσει για αγορά αυτοκινήτου που δεν είχε γίνει ποτέ, όπως είχε καταγγείλει ο Τ.Καρβούνης, και ανέφερε ο ίδιος ότι απέσυρε την μήνυση σε βάρος του Γιώργου Φαφούτη, με τον οποίο είχε προσπαθήσει το EviaZoom.gr να έρθει σε επικοινωνία για να ακουστεί και η δική του τοποθέτηση χωρίς ωστόσο αυτό να καταστεί δυνατό.

Οι νέες καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Φαφούτη δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη (08-12-2022) στην εκπομπή του MEGA Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Στην εκπομπή δημοσιεύτηκαν καταγγελίες ανθρώπων που πλήρωσαν, όπως λένε, για να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και αυτοκίνητο δεν είδαν, και οι καταγγελίες είναι δεκάδες. Όλες, αφορούν μία συγκεκριμένη εταιρία στα δυτικά προάστια.

«Δυστυχώς την πατήσαμε, όπως και πολλοί άλλοι, αν και σε αυτή την ηλικία, την πατήσαμε, 2 Ιουλίου του 2022 φέτος. Πήγα εκεί, μίλησα μαζί του, από το σύνολο του ποσού 6000 ευρώ και θα μου το παρέδιδε σε 10-15 ημέρες. Και χαρτί μου υπέγραψε ότι θα μου το παραδώσει 2 Σεπτέμβρη και θα μου κόψει και 500 ευρώ, γιατί με ταλαιπώρησε, και έχουμε φτάσει μέχρι σήμερα και φυσικά όχι αμάξι, ούτε χρήματα, ούτε τίποτα δεν έχω πάρει..», καταγγέλλει φερόμενο θύμα απάτης.

Ακόμα περιμένουν τα αυτοκίνητά τους

Όπως δημοσιεύτηκε στην εκπομπή, αυτή είναι μια επιταγή που έκοψε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας στον Νίκο Κορρέ, έναν από τους πελάτες που επέμενε επί μήνες να πάρει τα λεφτά του πίσω. Μια επιταγή, που τελικά, αποδείχθηκε ακάλυπτη και σφραγίστηκε:«Τον Ιούνιο είχα πάει εγώ, έγινε η κατάθεση στο λογαριασμό και μετά μου γύρισε ότι το αμάξι θα χρειαστεί 15 ημέρες για να το παραλάβω, ενώ ήταν μπροστά μου το αμάξι. Εκεί παραξενεύτηκα, το έψαξα όντως παραπάνω. Εγώ το προχώρησα με δικηγόρο, μετά ζήτησα τα χρήματά μου πίσω. Μετά αυτός συνέχεια μου έλεγε ότι θα σας βάλω τα χρήματα, θα στα βάλω. Μετά μου έδινε μία επιταγή, η επιταγή ήταν ακάλυπτη, ήταν ακάλυπτη, ήταν ακάλυπτη η επιταγή και την σφράγισα, τελικά την έχω την επιταγή σφραγισμένη» δηλώνει ο Νίκος Κορρές.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, στην κάμερα του Live News, επιμένει ότι γίνονται προσπάθειες να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που αγγίζουν, σύμφωνα με τον ίδιο, τις 600.000 ευρώ:

«Περίπου προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα μας 5μιση με 6 μήνες. Θα βρεθεί λύση, διότι γι’αυτό παλεύουμε και είμαστε εδώ», ανέφερε ο Γιώργος Φαφούτης, ιδιοκτήτης εταιρίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Άλλη μία περίπτωση μίας γυναίκας

Χάνει 9.000 ευρώ από τη συγκεκριμένη εταιρία, αποφασίζει να αγοράσει άλλο αυτοκίνητο, τηλεφωνεί σε μια Ελένη και βρίσκεται ξανά, μπροστά στον ίδιο έμπορο.

«Η αδελφή μου έχει χάσει 9000 από αυτόν τον απατεώνα. Η ειρωνεία είναι ότι προσπάθησε η κοπέλα να μαζέψει 4000 ευρώ να πάρει ένα άλλο αμαξάκι. Παίρνει τηλέφωνο και το σηκώνει ο ίδιος, ένα όνομα «Ελένη». Το σήκωσε ο ίδιος αναγνώρισε την φωνή του και του λέει: «είσαι αυτός;» και λέει «ναι, πως με ξέρετε;», του λέει: «είμαι η Κατερίνα που μου έφαγες τα λεφτά» και ξέρω και άλλους ανθρώπους που την έχουν πατήσει άσχημα. Είναι κρίμα να χαθούνε και άλλα λεφτά» υπογράμμισε ο Δημήτρης Νιαουνάκης, αδελφός φερόμενου θύματος απάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα φερόμενα θύματα της συγκεκριμένης εταιρίας ξεπερνούν τα 150, ενώ το ποσό που δεν έχει επιστραφεί εκτιμάται ότι αγγίζει το 1 εκ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA