Πυροβολισμός 16χρονου: Ρομά έβαλαν φωτιά και σε επιχείρηση ελαστικών - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πυροβολισμός 16χρονου: Ρομά έβαλαν φωτιά και σε επιχείρηση ελαστικών - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ενεργοποίηση επείγουσας ειδοποίησης μέσω του 112 προχώρησε η Πολιτική Προστασία λόγω των τοξικών καπνών από τη μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση ελαστικών στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο...

Στην ενεργοποίηση επείγουσας ειδοποίησης μέσω του 112 προχώρησε στις 23:40 το βράδυ της Τετάρτης (07-12-2022) η Πολιτική Προστασία λόγω των τοξικών καπνών από τη μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση ελαστικών στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, ύστερα από εισβολή ομάδων Ρομά.

Στην «εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση» που έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχές αναφέρονται τα εξής:

«Αν βρίσκεστε στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομάδα Ρομά, περίπου στις 21:00 το βράδυ, διέρρηξε κατάστημα με ελαστικά που βρίσκεται επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, και στην συνέχεια του έβαλαν φωτιά. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο απο την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν αυτήν την ώρα 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA