Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου με το Δ.Σ. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας - Στο επίκεντρο ο διαλυμένος Δήμος Χαλκιδέων και η θεσμική συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου με το Δ.Σ. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας - Στο επίκεντρο ο διαλυμένος Δήμος Χαλκιδέων και η θεσμική συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου με τη Δ.Ε. του ΤΕΕ Π.Τ. Εύβοιας - Γ.Σπύρου «Επιβεβλημένη η συνεργασία Δήμου και ΤΕΕ, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων»...

«Ο ρόλος του ΤΕΕ ως άμισθου συμβούλου της πολιτείας είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η στενή του συνεργασία με τον δήμο είναι αναγκαία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την επίλυση των προβλημάτων του παρόντος και του μέλλοντος», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, με τη Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων η διαχείριση των απορριμμάτων, η παράκαμψη Χαλκίδας και ιδίως σε ό,τι αφορά το τμήμα προαίρεσης (Άγιος Στέφανος), η επανάχρηση του τσιμεντάδικου, θέματα χωροταξίας καθώς και το ζήτημα της υποστελέχωσης της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χαλκιδέων και της ανασύστασης και ψηφιοποίησης του αρχείου οικοδομικών αδειών.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα αλληλοκατανόησης και χαρακτηρίστηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο ως ιδιαίτερα παραγωγική και ως η απαρχή μιας καλής θεσμικής συνεργασίας που πρέπει να αναπτυχθεί μεταξύ του ΤΕΕ, της δημοτικής αρχής και όλων των δημοτικών παρατάξεων. 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA