Η πρώτη φρικιαστική υπόθεση της χρονιάς! 29χρονη πέταξε το 11 μηνών παιδί της σε ποταμό - Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η πρώτη φρικιαστική υπόθεση της χρονιάς! 29χρονη πέταξε το 11 μηνών παιδί της σε ποταμό - Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρίκη στη Βέροια καθώς το μωρό το πέταξε στο σημείο η ίδια του η μάνα για να πεθάνει...

Ένα βρέφος 11 μηνών βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (02-01-2023) και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το μωρό το πέταξε στα παγωμένα νερά του ποταμού η ίδια του η μητέρα για να ξεψυχήσει, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσακι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Στο σημείο έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ τα ξημερώματα της Δευτέρας και ανέσυραν το μωρό νεκρό.

Το χρονικό 

Η νεαρή μητέρα μένει με τους γονείς της σε χωριό της περιοχής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αποτρόπαιη πράξη της, πήγε στην Αλεξάνδρεια και διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο.

Την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της. Σε ερωτήσεις των γονέων της για το πού βρίσκεται το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς τότε πήγαν και κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν τον πατέρα του μωρού, με τον οποίο δεν είναι παντρεμένη, να κατάλαβε τι έχει συμβεί και να την κατήγγειλε.

Τελικά το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2023 η ομολόγησε την πράξη της και υπέδειξε το σημείο στο οποίο έριξε το μωρό.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA