Διεκόπη επεισοδιακά και η απολογία της Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Ο Κούγιας ζήτησε ξανά την εξαίρεση της Ανακρίτριας - «Συνεχίζει να μεροληπτεί, έκανε ερωτήσεις κουτσομπολιού και φύγαμε πριν υπογράψουμε την απολογία...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Διεκόπη επεισοδιακά και η απολογία της Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Ο Κούγιας ζήτησε ξανά την εξαίρεση της Ανακρίτριας - «Συνεχίζει να μεροληπτεί, έκανε ερωτήσεις κουτσομπολιού και φύγαμε πριν υπογράψουμε την απολογία...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ζητήματα ανέκυψαν με την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας...

Η κατηγορούμενη μητέρα βγήκε από το ανακριτικό γραφείο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (11-01-2023) αν και δεν είχε ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Μαζί της βγήκε και ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος φεύγοντας είπε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους:

«Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που κατέθεσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση. Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην Ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητά της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους.

Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία Ανακρίτρια πριν την υπογράψει η κατηγορούμενη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας τη μεροληπτικότητά της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση. Η κυρία κατηγορούμενη ήταν άψογη. Ειλικρινής και ανθρώπινη.

Υποχρεώνομαι να κάνω νέα αίτηση εξαίρεσης σε βάρος της. Αν μπορούσα για ένδειξης διαμαρτυρίας θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA