ΚΚΕ για ομιλία Ανδρουλάκη στη Χαλκίδα: «Ο λαός της Εύβοιας έχει μνήμη και θυμάται τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ..» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΚΚΕ για ομιλία Ανδρουλάκη στη Χαλκίδα: «Ο λαός της Εύβοιας έχει μνήμη και θυμάται τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ..»

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ για την επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Χαλκίδα:

«Το φαρμάκι... φάρμακο έκανε ο κύριος Ανδρουλάκης στην ομιλία του φτάνοντας στο σημείο να προτείνει το "ταμείο ανάκαμψης", την "πράσινη μετάβαση" και τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης ως διέξοδο στα λαϊκά προβλήματα. Προτάσεις που αποτελούνται από τα ίδια εύφλεκτα υλικά που έκαψαν κυριολεκτικά και μεταφορικά την Εύβοια.

Ο λαός της Εύβοιας έχει μνήμη και θυμάται τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο ως κυβέρνηση και συγκυβέρνηση με τη ΝΔ που πρωταγωνίστησε στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής αλλά και ως “αντιπολίτευση” που στήριξε σχεδόν το 80% των νομοσχεδίων της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, που έβαλε πλάτη στην μετατροπή της χώρας σε ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο, στη συμμετοχή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί"... θέλει θράσος να καυχιέσαι πως έσωσες τη Β. Εύβοια από τις πυρκαγιές, να μιλάς στην Εύβοια για πράσινη μετάβαση, να προτείνεις στους πλημμυροπαθείς το ταμείο ανάκαμψης».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA