Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: «Καρατομήσεις» και νέα πρόσωπα σε κρίσιμα πόστα - Οι νέοι Επικεφαλής σε Εσωτερικών Υποθέσεων, Επιτελείο και Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: «Καρατομήσεις» και νέα πρόσωπα σε κρίσιμα πόστα - Οι νέοι Επικεφαλής σε Εσωτερικών Υποθέσεων, Επιτελείο και Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΦΩΤΟ)

Με μικρές αλλαγές, αλλά σημαντικές σε νευραλγικές κρίσιμες θέσεις, ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις στην κορυφή του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ...

Συγκεκριμένα:

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή 2 Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης έκρινε διατηρητέους τους:

-Λάζαρο Μαυρόπουλο

- Γεώργιο Δούβαλη

Αντιθέτως αποστρατεύτηκαν οι:

- Γεώργιος Γιάννινας, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

- Γεώργιος Κανέλλος, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Οι νέοι Επικεφαλής σε Εσωτερικών Υποθέσεων, Επιτελείο και Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Ο Λευτέρης Γκαρίλας που προήχθη σε Αντιστράτηγος είναι ο νέος Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Νέος Διοικητής στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων

Με προσωπική εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, στην θέση του Διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Ηλία Κοσσυβάκη που αποστρατεύτηκε, τοποθετείται ο μέχρι τώρα Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Παναγιώτης Πούπουζας.

Ο Παναγιώτης Πούπουζας:

Επίσης:

- Φεύγει από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και τοποθετείται στο Γραφείο του Προϊσταμένου Επιτελείου/Α.Ε.Α. ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης.

Ο Εμμανουήλ Δουρβετάκης:

Ο Αστέριος Μαντζιώκας νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής

Ο Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας που έχει περάσει και από την Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, ο οποίος μετακινείται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με δαπάνες του δημοσίου.

Ο Αστέριος Μαντζιώκας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA