Συνέντευξη Βαξεβάνη - Για Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ: «Ο Μητσοτάκης τον παρακολουθούσε για να τον εκβιάζει...» - Για Ευβοιώτη Εισαγγελέα Ντογιάκο: «Ο γιος του είναι έμμισθος σύμβουλος του Καραμανλή...» - Για Σοφία Νικολάου: «Η υπόθεση της δεν έχει προχωρήσει, έδινε απευθείας αναθέσεις σε κάτι τύπους με βουλκανιζατέρ και τώρα κυκλοφορεί στην Εύβοια με υπερπολυτελή αυτοκίνητα και φρουρά...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνέντευξη Βαξεβάνη - Για Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ: «Ο Μητσοτάκης τον παρακολουθούσε για να τον εκβιάζει...» - Για Ευβοιώτη Εισαγγελέα Ντογιάκο: «Ο γιος του είναι έμμισθος σύμβουλος του Καραμανλή...» - Για Σοφία Νικολάου: «Η υπόθεση της δεν έχει προχωρήσει, έδινε απευθείας αναθέσεις σε κάτι τύπους με βουλκανιζατέρ και τώρα κυκλοφορεί στην Εύβοια με υπερπολυτελή αυτοκίνητα και φρουρά...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του «Documento» Κώστας Βαξεβάνης, που έχει κάνει σωρεία αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις, το παρακράτος και την σάπια ελληνική δικαιοσύνη, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, όπου ήταν καλεσμένος την Πέμπτη (19-01-2023)...

Ο Κώστας Βαξεβάνης ανέφερε για τον Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο:

«Ο παρακολουθών και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο Μητσοτάκης και το αποδεικνύει κυρίως με την συμπεριφορά του δηλαδή με την συγκάλυψη, έκανε ένα νόμο για να μην μαθαίνει αν παρακολουθείται ο πολίτης, να προχωράει η εξεταστική επιτροπή όπως έγινε... Αυτοί οι άνθρωποι δεν παρακολουθούνται όχι με την τακτική του Μαυρίκη για να ξέρουν τι λέει ο αντίπαλος, αλλά για να ξέρουν τι λένε οι δικοί μου άνθρωποι για να τους εκβιάζω. Αυτό που συμβαίνει με τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ τον κ.Φλώρο είναι όχι η ένδειξη, αλλά η καραμπινάτη υπόδειξη από την πλευρά της πραγματικότητας ότι υπάρχει ένας αλληλοεκβιασμός... Είναι στοιχείο εκβιασμού... Παρακολουθούσε επίσης πρόσωπα - κλειδιά του Υπουργείου Άμυνας για τα οπλικά συστήματα όπου θα έχουμε νέες αποκαλύψεις γι΄αυτό...»

Ο Κώστας Βαξεβάνης τόνισε για τον Ευβοιώτη Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο: 

«Στην πορεία της δημοσιογραφικής μου πορείας τον έχω συναντήσει πολλές φορές, με φυσικό τρόπο μία φορά πρόσφατα... Στο ρεπορτάζ πάρα πολλές φορές από τότε που μπούκαρε στους κινηματογράφους για να κατεβάσει το "Trainspotting", μέχρι όταν συνελάμβανε τον Πανούση επεισή έκανε σάτιρα για τη σημαία... Τον έχουμε συναντήσει πάρα πολλές φορές και βεβαίως τον έχω συναντήσει στην υπόθεση του Βγενόπουλου όταν όντας ως Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών έπαιρνε αποφάσεις και έκανε κινήσεις που σύμφωνα με τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.Αγγελή ήταν προσπάθειες συγκάλυψης του αποθανόντος Βγενόπουλου και την εποχή που γινόντουσαν όλα αυτά ο γιος του Ντογιάκου εργαζόταν στις επιχειρήσεις του Βγενόπουλου... Σήμερα που γίνονται όλα αυτά που ο ελεγχόμενος είναι κυβέρνηση ο γιος του Ντογιάκου είναι σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή, είναι έμμισθος σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή του Υπουργού Μεταφορών... Και έχουμε λοιπόν τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα...»

Με αφορμή την μήνυση Πολάκη - Κάτση στην Οικονομική Αστυνομία για εικονικά τιμολόγια της "MARC" ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρθηκε και στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτίνα της ΝΔ στην Εύβοια Σοφία Νικολάου σε βάρος της οποία εκκρεμεί μήνυση από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Άρειο Πάγο για σωρεία παράνομων απευθείας αναθέσεων, χωρίς να έχει γίνει τίποτα εως τώρα από τις αρμόδιες αρχές...: 

«Δεν πήγαν μόνο γι΄αυτό στον Οικονομικό Εισαγγελέα... Μάλλον πήγαν γι΄αυτό και βρήκαν κάτι άλλο... Η υπόθεση της κ.Νικολάου που έκανε απευθείας αναθέσεις ως γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής σε κάτι τύπους με βουλκανιζατέρ και άλλα αξεσουάρ αυτοκινήτων και μίνι μάρκετ και είναι υποψήφια στην Εύβοια, κυκλοφορεί με δύο αυτοκίνητα υπερπολυτελή και φρουρά και έχει μία εντυπωσιακή εν πάση περιπτώση παρουσία... Αυτή η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει καθόλου... Δηλαδή παίρνει μία καθυστέρηση η Εισαγγελία του Οικονομικού Εγκλήματος, στέλνει την υπόθεση στο ΣΔΟΕ , το ΣΔΟΕ δίνει μία απάντηση "τρία πουλάκια κάθονταν", περνάνε άλλοι 5 μήνες, ξαναστέλνει η Εισαγγελία στο ΣΔΟΕ ότι "δεν μας απαντήσατε, απαντήστε μας", δηλαδή πηγαίνει μπαλάκι η υπόθεση και κάποια στιγμή ή θα φτάσουμε σε ένα αδιέξοδο θα ξεχάσει ο κόσμος ή μπορούν να βρουν... γιατί και η Εισαγγελία αυτή έχει και μία ειδικότητα στα αδιευκρίνιστα...»

ΒΙΝΤΕΟ - ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: 

ΒΙΝΤΕΟ - ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ:

ΒΙΝΤΕΟ - ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΓΙΑ ΕΥΒΟΙΩΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA