Εμφύλιος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με νέες αποκαλύψεις - Δικαστής Σεβαστίδης: «Πρακτικές ναζισμού από την Πρόεδρο της Ένωσης, μακελεύουν όποιον τολμάει να έχει αντίθετη άποψη και αποκαλύπτει την βρώμικη δράση της...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εμφύλιος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με νέες αποκαλύψεις - Δικαστής Σεβαστίδης: «Πρακτικές ναζισμού από την Πρόεδρο της Ένωσης, μακελεύουν όποιον τολμάει να έχει αντίθετη άποψη και αποκαλύπτει την βρώμικη δράση της...» (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται ο εμφύλιος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με νέες αποκαλύψεις από τον Δικαστή και Επικεφαλής της μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χρήστο Σεβαστίδη (φωτο πάνω), ο οποίος τονίζει τα εξής σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (22-02-2023) σε βάρος της Δικαστή και Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελών Μαργαρίτας Στενιώτη και των υπόλοιπων Δικαστικών Λειτουργών που συγκροτούν το Προεδρείο της Ένωσης:

«Διαβάζουμε στο σημείο 9 της ανακοίνωσης “Η οριστική διαγραφή από την ιστοσελίδα της Ένωσης και από την ιστορία της του δελτίου Τύπου….” Είναι φρικιαστικό αυτό που γίνεται. Μια οριστική ρήξη με την δημοκρατία και την ανοχή στην αντίθετη άποψη. Πρακτικές ναζισμού από την Στενιώτη και ΣΊΑ.

Στην προσπάθεια να αλλάξει η ατζέντα και να ξεχαστεί το σκάνδαλο της διαπλοκής της με το γραφείο του Δικαστικού επιμελητή, αποφάσισαν να διαγράψουν δελτίο Τύπου της Ένωσης που είχε εκδοθεί πριν 2 χρόνια.

Aκόμα κι αν διαφωνει κάποιος με τις απόψεις του αιρετού οργάνου του, δεν παύουν όλα αυτά να αποτελούν την ιστορία μας.

Μία ιστορία αντιθέσεων, διαφορετικών απόψεων και οπτικής από συναδέλφους που έχουν εκλεγεί και εκλέγονται για χρόνια στο αντιπροσωπευτικο μας όργανο από εκατοντάδες συναδέλφους.

Οι χασάπηδες της ιστορίας της Ένωσης δεν ανέχονται καμία άλλη γνώμη. Διαγράφουν ότι δεν τους αρέσει. Τις 250 υπογραφές που είχαν συγκεντρώσει τις έκαναν σήμερα 700!! Επικαλούνται την πλειοψηφία που έχουν αυτή τη στιγμή και μακελευουν όποιον τολμάει να αποκαλύπτει την βρώμικη δράση της προέδρου τους. Ή σιωπας ή σε διαγράφω!

Ας φανταστεί κανείς τι θα μπορούσε αναλογικά να γίνει εάν λέγαμε κι εμείς ότι την στιγμή που θα μας εμπιστευτούν οι συνάδελφοι την πλειοψηφία του ΔΣ, δεσμευόμαστε να διαγράψουμε από την σελίδα της Ένωσης και την ιστορία της όλες τις ανακοινώσεις που φέρουν την υπογραφή Στενιωτη διότι αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου που πρόσφατα αποκαλύφθηκε.

Η διαγραφή των αντιθέτων θέσεων δεν φανερώνει υπεροχή αλλά αδυναμία. Αδυναμία να αναμετρηθεί κάποιος με την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Εμείς θα επιμείνουμε μέχρι να πάρουμε οριστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε και μένουν εκκρεμή».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA