«Χυδαία επίθεση της Νικολάου στον Βαξεβάνη...» - Το «Documento» για την συνέντευξη της στο «Καλημέρα Ελλάδα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Χυδαία επίθεση της Νικολάου στον Βαξεβάνη...» - Το «Documento» για την συνέντευξη της στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Διαβάστε τι αναφέρει το «Documento» για την συνέντευξη που παραχώρησε η Ευβοιώτισσα Σοφία Νικολάου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» (δείτε την ΕΔΩ) το πρωί της Τετάρτης (22-02-2023):

«Χυδαία επίθεση Νικολάου κατά Βαξεβάνη και Documento μετά τις αποκαλύψεις

Καμία ουσιώδης απάντηση από τη Σοφία Νικολάου για τις αποκαλύψεις του Documento περί απευθείας αναθέσεων που ζημίωσαν με 2 εκατ. ευρώ τα ταμεία του Δημοσίου, αλλά και για το πόρισμα – φωτιά του ΣΔΟΕ. Αντ’ αυτού, η πρώην γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, δεν δίστασε να προχωρήσει σε χυδαίες επιθέσεις κατά του Κώστα Βαξεβάνη, τον οποίον χαρακτήρισε "καθ’ έξιν δολοφόνο χαρακτήρων".

Σε παρέμβασή της στον ANT1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", η Σοφία Νικολάου χρησιμοποίησε το αφήγημα ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ είχε προαναγγελθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την αναφορά να συντάσσεται βιαστικά γιατί… έπρεπε να δοθεί στον Κώστα Βαξεβάνη για να προλάβει την έκδοση του κυριακάτικου φύλλου της εφημερίδας! "Για τον λόγο αυτό ο προϊστάμενος της Οικονομικής Εισαγγελίας, άσκησε ποινική δικογραφία σε βάρος των ελεγκτών του ΣΔΟΕ που έκαναν την αναφορά".

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις υπερκοστολογημένες απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ έχει διαβιβαστεί από τη Δευτέρα στον επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστο Μπαρδάκη και στη συνέχεια χρεώθηκε εισαγγελικό λειτουργό στο πλαίσιο δικογραφίας που έχει ανοιχτεί για την υπόθεση Νικολάου, όπως αποκάλυψε το documentonews.gr. Από την πλευρά της, η Σοφία Νικολάου εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το αφήγημα περί ανακριβούς εγγράφου το οποίο αποσκοπεί στην σπίλωσή της.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ και τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου, σημείωσε ότι "καμία υποψηφιότητα δεν είναι δεδομένη", κάτι που ισχύει και για τη δική της. Ωστόσο, σημείωσε ότι έχει ανακοινωθεί από το ίδιο το πρωθυπουργικό γραφείο και ότι δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά της, εκτός αν της ζητηθεί από τον πρωθυπουργό.

Αναθέσεις 2 εκατ. ευρώ

Το Documento της 19ης Φεβρουαρίου είχε αποκαλύψει τα όσα αναγράφονται στην πορισματική αναφορά των ελεγκτών του ΣΔΟΕ σχετικά με το πάρτι απευθείας αναθέσεων επί των ημερών της Σοφίας Νικολάου ως ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής. Με πρόσχημα τη δράση κατά του κορονοϊού, η Νικολάου προκάλεσε "τρύπα" 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δημοσίου.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ εντόπισαν εταιρείες που πουλούσαν τα ίδια προϊόντα (μάσκες, rapid tests, γάντια κ.λπ.) στη ΓΓΑΠ ακόμη και τέσσερις φορές παραπάνω απ’ ό,τι σε άλλους φορείς του δημοσίου. Κάποιες εταιρείες εμφανίστηκαν να τροποποιούν το καταστατικό τους αφού πρώτα έχουν συνάψει σύμβαση με τη ΓΓΑΠ, καθώς καμία σχέση δεν είχαν με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έπρεπε να παρέχουν».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA