Εκατόμβη νεκρών στα Τέμπη: Αυξάνονται οι μαρτυρίες ότι είναι περισσότεροι από τους 57 που έχουν ανακοινώσει... - «Υπήρχαν 70 επιβάτες που δεν πρόλαβαν να κόψουν εισιτήριο και δεν είχαν δηλωθεί...», αποκαλύπτει δικηγόρος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκατόμβη νεκρών στα Τέμπη: Αυξάνονται οι μαρτυρίες ότι είναι περισσότεροι από τους 57 που έχουν ανακοινώσει... - «Υπήρχαν 70 επιβάτες που δεν πρόλαβαν να κόψουν εισιτήριο και δεν είχαν δηλωθεί...», αποκαλύπτει δικηγόρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εθνική τραγωδία με εκατόμβη νεκρών εξελίχθηκε το δυστύχημα στα Τέμπη μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση των τρένων...

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική έχουν ανακοινώσει εδώ και ένα 24ωρο ότι οι επιβεβαιωμένοι νεκροί - σοροί είναι 57, νέων και φοιτητών στη πλειοψηφία τους, ωστόσο τα πράγματα ενδέχεται να είναι και ακόμα χειρότερα καθώς πληροφορίες και μαρτυρίες κάνουν λόγο για πολύ περισσότερα άτομα που έχουν χάσει την ζωή τους.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Λαρισαίου δικηγόρου πολυτραυματία επιβάτη, Γιώργου Μπαρτζώκ, ο οποίος γνωρίζει καλά την περιοχή των Τεμπών:

«Δυστυχώς προβλέπω ότι οι νεκροί είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που έχουν ανακοινώσει, διότι στο σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας το γκισέ του ταμείου έκλεισε στις 22:00. Το τρένο το πήραν τα περισσότερα παιδιά στις 23:00 το βράδυ, μπήκαν δηλαδή χωρίς εισιτήριο όπως προβλέπεται και θα τους έκοβε εισιτήριο ο ελεγκτής. Ο ελεγκτής όμως μετά τις πληροφορίες που έχω από τον πελάτη μου δεν έχει κάνει έλεγχο μέχρι τα Τέμπη και δεν κάνει συνήθως ως τα Τέμπη γιατί είναι μικρό το διάστημα Λάρισα με Τέμπη και θα έκανε τον έλεγχο μέσα στη σήραγγα ή μέχρι την Ραψάνη που είναι ο πρώτος σταθμός. Είναι γύρω στα 70 άτομα χωρίς εισιτήριο...», τόνισε στο OPEN TV τα ξημερώματα της Παρασκευής (03-03-2023).

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA