Κολωνός - Βιασμοί 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο πρώην διαιτητής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Φίλιππος Ντόβας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κολωνός - Βιασμοί 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο πρώην διαιτητής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Φίλιππος Ντόβας (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού με τους βιασμούς της 12χρονης τις τελευταίες ώρες, και μιλάμε φυσικά για τον πρώην διαιτητή Φίλιππο Ντόβα, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις προηγούμενες Περιφερειακές Εκλογές, ενώ μάλιστα προσλήφθηκε και στο Αττικό Νοσοκομείο ως… μακροχρόνια άνεργος!

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Πέμπτη (02-03-2023) με τη σύμφωνη γνώμη της 33ης τακτικής Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα Αθηνών ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σημειώνεται ότι η 12χρονη στην τελευταία κατάθεση της στους αστυνομικούς αναγνώρισε τον Φίλιππο Ντόβα ως έναν από τους άνδρες που την κακοποίησαν μετά από συνεννόηση με τον «εγκέφαλο» της υπόθεσης Ηλία Μίχο. 

Ο 60χρονος πρώην διαιτητής, απολογήθηκε για το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής κι ακολούθως με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα πήρε το το δρόμο για τις φυλακές.

Νωρίτερα ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, Ηλίας Μίχος, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη συμπληρωματική απολογία του, από την ανακρίτρια για τις 6 Μαρτίου 2023.

Η κατάθεση της 12χρονης για τον πρώην διαιτητή Φίλιππο Ντόβα...

Είναι ένας οδοντίατρος που ξέρω ότι είναι παντρεμένος και έχει και μια κόρη και θυμάμαι πού είναι και μπορώ να σας τον δείξω και αυτόν.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην περιοχή σου κοντά ήταν και αυτός;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι; Και πώς τον είχες γνωρίσει αυτόν;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Και με αυτόν το ίδιο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ερχόταν στο μαγαζί του Μίχου;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όχι
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλλά;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όπως και με τον δερματολόγο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε είχε στείλει να του χτυπήσεις το κουδούνι δηλαδή;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι στο… ιατρείο του.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μάλιστα. Και εκεί βρισκόσασταν κιόλας;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μάλιστα. Ήταν ένας άντρας δηλαδή με τον οποίο είχες έρθει σε επαφή περισσότερο από μια φορά;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι..
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι; Εκεί στο οδοντιατρείο του;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτού θυμάσαι το όνομα;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όχι. Αλλά ξέρω πού είναι.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ξέρεις πού είναι το οδοντιατρείο του. Με αυτούς τώρα μου είχες και τα τηλέφωνά τους μετά και ανταλλάσσατε μηνύματα;
ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι.

Η Ευβοιώτισσα Σοφία Νικολάου ομιλήτρια σε προεκλογική εκδήλωση του Φίλιππου Ντόβα...

Στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του στις επίμαχες Περιφερειακές Εκλογές στην Αττική με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, ο Φίλιππος Ντόβας πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση στον Κολωνό στις 15 Μαΐου 2019.

Στην επίμαχη ομιλία παρευρέθηκαν αρκετά πρόσωπα, όπως προκύπτει από τις σχετικές φωτογραφίες που κοινοποίησε ο ίδιος ο Φίλιππος Ντόβας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ωστόσο όπως αποκάλυψαν αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης (δείτε το ΕΔΩ ξανά) το πρόσωπο που ξεχωρίζει να παρακολουθεί την ομιλία του Φίλιππου Ντόβα από την πρώτη σειρά των καθισμάτων είναι η Ευβοιώτισσα Σοφία Νικολάου. Μάλιστα, η παρουσία της πρώην Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, δεν περιορίστηκε σε μια απλή ακρόαση της ομιλίας του Φίλιππου Ντόβα.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο ίδιος Φίλιππος Ντόβας, η Σοφία Νικολάου πραγματοποίησε ομιλία προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του ανθρώπου, το όνομα του οποίου αυτή τη στιγμή εμπλέκεται στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού.Μάλιστα ο Φίλιππος Ντόβας δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι η πρώην γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, πραγματοποίησε ομιλία προκειμένου να προωθήσει την υποψηφιότητά του, αφού κοινοποίησε στο Facebook ακόμη μια φωτογραφία, όπου εικονίζεται χαμογελαστός και αγκαλιά μαζί με τη Σοφία Νικολάου.

Τι είχε απαντήσει πριν λίγες μέρες η Σοφία Νικολάου...

Η Σοφία Νικολάου με ανάρτηση της είχε κάνει λόγο ξανά για "στοχοποίηση" και γι΄αυτή την υπόθεση, γράφοντας μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο facebook: 

«Είναι αδιανόητο να στοχοποιείται οποιαδήποτε συμμετοχή σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση ενός υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου. Και μάλιστα το 2019, παραμονές εθνικών εκλογών και σίγουρα πολύ μακριά από το χρόνο που τελέστησαν τα ειδεχθή εγκλήματα με τα οποία συνδέεται ο εν λόγω πολιτευτής. Αν είναι δυνατόν να γνωρίζει ο καθένας από εμάς που συμμετέχει σε μια εκδήλωση, με τι θα εμπλακεί στο μέλλον κάποιος...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA