Τα έφαγαν όλα τα λαμόγια... - Κομισιόν: «Από το 2014 έχουμε δώσει στην Ελλάδα τουλάχιστον 700 εκατ. ευρώ για τους σιδηροδρόμους της...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τα έφαγαν όλα τα λαμόγια... - Κομισιόν: «Από το 2014 έχουμε δώσει στην Ελλάδα τουλάχιστον 700 εκατ. ευρώ για τους σιδηροδρόμους της...»

«Ξεβράκωσε» την διεφθαρμένη Ελλάδα η Κομισιόν...

Την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (σ.σ. η λεγόμενη Κομισιόν) προκάλεσε το έγκλημα στα Τέμπη με την εκατόμβη νεκρών που προκάλεσε η φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα η Κομισιόν, σε παρέμβασή της, αποκαλύπτει ότι έχει δώσει στην Ελλάδα από το 2014 τουλάχιστον 700 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση των σιδηροδρόμων, για τα οποία καταγγέλλει ότι δεν κατέληξαν πουθενά.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανταλμπέρ Γιανς, μιλώντας σχετικά, ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του:

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει στηρίξει την Ελλάδα πολύ εντατικά από κεφάλαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να βελτιωθούν οι σιδηροδρομικές υποδομές της χώρας».

Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι έχουν χρηματοδοτήσει 16 σιδηροδρομικά έργα στην Ελλάδα από το 2014, με τη συνολική χρηματοδότηση που πηγάζει από τα κεφάλαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης να φτάνει, περίπου τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA