Νέα φρίκη αλά Κολωνό στη Νέα Σμύρνη: Μαστροποί εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα - Είχε γίνει επίσημη καταγγελία από παλιά σε Εισαγγελία και Αστυνομία αλλά δεν είχαν κάνει το παραμικρό (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα φρίκη αλά Κολωνό στη Νέα Σμύρνη: Μαστροποί εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα - Είχε γίνει επίσημη καταγγελία από παλιά σε Εισαγγελία και Αστυνομία αλλά δεν είχαν κάνει το παραμικρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα υπόθεση φρίκης αποκαλύφθηκε σε ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων στην Αθήνα που ξεδιπλώνεται μετά τη σύλληψη του μαστροπου «Ταχίρ» και των άλλων δύο ατόμων που άρπαξαν και εξέδιδαν 14χρονο κοριτσάκι σε ξενοδοχείο το οποίο διέμενε στη συγκεκριμένη δομή και προκαλεί σοκ...

Μια βρώμικη ιστορία, που έρχεται στη δημοσιότητα λίγους μήνες μετά την υπόθεση στον Κολωνό και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τα κυκλώματα των παιδόφιλων που αλωνίζουν ανενόχλητα και αρπάζουν ανήλικα κορίτσια που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση.

Σύμφωνα μάλιστα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από το διαβιβαστικό της υπόθεσης, η μικρή μαθήτρια γεννημένη το 2009, έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα με τη θέληση της και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί του ιδρύματος, έχουν κάνει πολλαπλές δηλώσεις εξαφάνισης στην Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε με το κοριτσάκι.

Επίσης την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι ο ιδρυτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, είχε κάνει παλιά επίσημη καταγγελία - αναφορά για την 14χρονη στην Εισαγγελία ανηλίκων αλλά και στην αστυνομία χωρίς ωστόσο να κάνουν το παραμικρό...

«Αυτός που έχει την ευθύνη ενημερώνει την εισαγγελία, αν κάποιο παιδί έχει τάση για φυγή ή παραβατικότητα. Αφού δεν το έκαναν εκείνοι, το κάναμε εμείς...», συμπλήρωσε με αιχμές ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Όπως έχει έχει γίνει και στο παρελθόν οι ευθύνες γίνονται «μπαλάκι» ανάμεσα σε ΕΛ.ΑΣ και Εισαγγελία...

Για την ιστορία η σύλληψη των μαστροπών προήλθε με νέα παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA