ΣΥΡΙΖΑ: «Νέα υπόθεση Πάτση ο μπαταχτσής Υπουργός κος Παπαθανάσης που φεσώνει τις τράπεζες με 1,8 εκατ. και κρύβει την περιουσία του...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Νέα υπόθεση Πάτση ο μπαταχτσής Υπουργός κος Παπαθανάσης που φεσώνει τις τράπεζες με 1,8 εκατ. και κρύβει την περιουσία του...» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ το απόγευμα του Σαββάτου (25-03-2023):

«Την ώρα που ο μπαταχτσής υπουργός κος Παπαθανάσης φεσώνει τις τράπεζες με 1,8 εκατ. κρύβει την περιουσία του, και απαντά πως δήθεν δεν ξέρει αν και πόσο κουρεύτηκαν τα χρέη του, μία νέα “υπόθεση Πάτση” βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο βουλευτής Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών για λογαριασμό τραπεζών και funds.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία” ο κ. Καππάτος το 2021 ως εν ενεργεία βουλευτής εκπροσώπησε στο δικαστήριο fund και πέτυχε την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας υπερχρεωμένης καρκινοπαθούς εμπόρου.

Ο κος Μητσοτάκης τελικά έχει καταντήσει τη ΝΔ Ανώνυμη Εταιρία που χρωστάει και φεσώνει δημόσιο και τράπεζες ενώ την ίδια στιγμή κυνηγάει ανελέητα μικρομεσαίους επαγγελματίες και μισθωτούς».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA