25χρονος στρατιωτικός βίασε 14χρονο αγόρι - Συνέλαβαν και τον ανήλικο γιατί ο 25χρονος τον κατηγόρησε ότι τον έδειρε και τον έκλεψε... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

25χρονος στρατιωτικός βίασε 14χρονο αγόρι - Συνέλαβαν και τον ανήλικο γιατί ο 25χρονος τον κατηγόρησε ότι τον έδειρε και τον έκλεψε...

Ανάστατη είναι η πόλη της Ορεστιάδας στον ακριτικό Έβρο, μετά το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη το Σάββατο (01-04-2023), όταν ένας στρατιωτικός βίασε 14χρονο αγόρι που γνώρισε στο διαδίκτυο...

H εξέλιξη ωστόσο ήταν απρόοπτη καθώς ο ανήλικος κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στον βιαστή του και συγκεκριμένα ότι τον έδειρε και στη συνέχεια έκλεψε.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο 25χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ) νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος από στρατονόμους.

Ο βιασμός και η απόπειρα ληστείας προκαλούν σοκ τόσο στο στρατόπεδο που υπηρετούσε ο 25χρονος, όσο και στην τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί γνώριζαν το 14χρονο παιδί, που επίσης συνελήφθη. Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο.

Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να του αρπάξει το κινητό τηλέφωνο. Ο στρατιωτικός τραυματισμένος ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν.

Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ταχύτατα ειδοποιήθηκε η στρατονομία και ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στο Διδυμότειχο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA