ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 240 θέσεις εργασίας στη Βόρεια Εύβοια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 240 θέσεις εργασίας στη Βόρεια Εύβοια

Ξεκινά από σήμερα Τρίτη (04-04-2023) η υποβολή αιτήσεων επιχειρήσεων για το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας 240 ανέργων, ηλικίας 18-30 ετών, με 100% επιδότηση μισθού και εισφορών, που αφορά την Βόρεια Εύβοια και τους Δήμους Ιστιαίας - Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας της Εύβοιας...

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και το πρόγραμμα έχει διάρκεια 7 μήνες.

Όπως αναφέρει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ανακοίνωσή που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

«Η δράση δίνει την ευκαιρία σε νέους να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία, να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους και να προετοιμαστούν για ένταξη στην αγορά εργασίας.

Ωφελούμενοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι, ηλικίας 18-30 ετών και στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της πρόσβασης των νέων στην αγορά εργασίας και η ανάσχεση της διαρροής επιστημονικού δυναμικού.

Το πρόγραμμα διαρκεί επτά μήνες και η ΔΥΠΑ καταβάλλει στους ωφελούμενους μηνιαία αποζημίωση ίση με τον κατώτατο καθαρό μισθό, με πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, καθώς και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει προβεί η επιχείρηση σε μείωση προσωπικού, λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας, στο τρίμηνο πριν από την υποβολή της αίτησης».

Για να κάνετε ηλεκτρονική αίτηση κάντε κλικ ΕΔΩ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA