Εκλογές 2023 - Ομιλία Μαρίνου στην Ιστιαία: «Μόνοι τους και όλοι μας, μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ο δρόμος της ανατροπής...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2023 - Ομιλία Μαρίνου στην Ιστιαία: «Μόνοι τους και όλοι μας, μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ο δρόμος της ανατροπής...» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ που εστάλη στο EviaZoom.gr:

Μαζική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε χθες (9/5/2023) στην Ιστιαία, με ομιλητή το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πτέραρχος ε.α. υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας που κατάγεται από τη Βόρεια Εύβοια. Επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Βασίλης Παπασωτηρίου, υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΚΚΕ όπου και ανακοινώθηκε πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ιστιαίας -Αιδηψού με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Μαρίνος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το ΚΚΕ έχει γερούς, διαχρονικούς δεσμούς με το λαό της Βόρειας Εύβοιας , είναι εδώ στον αγώνα για κάθε πρόβλημα. Καθημερινά παρεμβαίνει στο πλευρό των εργαζομένων, των βιοπαλαιστών αγροτών και επαγγελματιών, για τη μόρφωση των παιδιών και την βελτίωση της κατάστασης στα σχολεία, στο κέντρο Υγείας για την αντιμετώπιση των μεγάλων ελλείψεων σε γιατρούς και νοσηλευτές, ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της υποχρηματοδότησης, υποστελέχωσης και εμπορευματοποίησης της Υγείας που έχει στοιχίσει ακριβά στο λαό της περιοχής. Για την αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία , για σύγχρονο οδικό δίκτυο.

Όλες οι κυβερνήσεις είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένες. Τι να πούνε; Ζούμε στο 2023 και διατηρούν ένα άκρως επικίνδυνο οδικό δίκτυο και έχουν τα μούτρα να μιλούν και να υπόσχονται;

Γνωρίζουν καλά ότι η Βόρεια Εύβοια αποκλείεται πολλές φορές το χειμώνα και είναι σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά επιμένουν στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας, απέρριψαν την πρόταση του ΚΚΕ για σύγχρονο νοσοκομείο στην περιοχή. Έχουμε χάσει ανθρώπους , προχθές στα χωριά του Μαντουδίου πέθανε άνθρωπος γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Έτσι υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή κι αυτά είναι κριτήρια για τις εκλογές που έρχονται.

Για όλα τα προβλήματα υπάρχει ένοχος, υπάρχουν αιτίες.

Η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ, δεν βγαίνει στο αντιλαϊκό παζάρι όπως κάνουν τα άλλα κόμματα, δεν θα μεταλλαχτεί σε στήριξη ή ανοχή σε όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει από αυτές ή τις επόμενες εκλογές…. Σωτήρες δεν υπάρχουν!

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής, με δυνατό ΚΚΕ.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΣ 

Όλοι στη μάχη! Να συζητήσουμε με φίλους και φίλες που προβληματίζονται, να φτάσει το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παντού, σε κάθε λαϊκή οικογένεια και να πέσει στην κάλπη!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA