Εκλογές 2023 - Πιερρακάκης: «Στις 21:00 θα ξέρουμε το 80% των αποτελεσμάτων, θα υπάρχουν τάμπλετ σε όλα τα εκλογικά τμήματα και όποιος θέλει μπορεί να είναι παρών και να παρακολουθεί την διαδικασία...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2023 - Πιερρακάκης: «Στις 21:00 θα ξέρουμε το 80% των αποτελεσμάτων, θα υπάρχουν τάμπλετ σε όλα τα εκλογικά τμήματα και όποιος θέλει μπορεί να είναι παρών και να παρακολουθεί την διαδικασία...»

Στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (21-05-2023) θα είναι έτοιμο το 80% των αποτελεσμάτων, δήλωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Κυριάκος Πιερρακάκης...

Την ίδια στιγμή, ανακοίνωσε ότι η πρώτη εικόνα για τους σταυρούς των υποψηφίων θα είναι δυνατή πριν τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα ανέφερε:

«Θα υπάρχουν τάμπλετ σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Επίσης ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα κρατάει κι αυτός τάμπλετ, ενώ όποιος θέλει θα μπορεί να είναι παρών και να παρακολουθεί τη διαδικασία. Το κάθε εκλογικό κέντρο θα βγάζει τις ψήφους, αλλά το άθροισμα που παλιά καταγραφόταν με το χέρι, τώρα θα γίνεται με αυτόματη ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών στην υπηρεσιακή υπουργό για να βγει το αποτέλεσμα πολύ νωρίτερα...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA