Εκλογές 2023 στην Εύβοια: Έτσι ολοκληρώθηκε η προεκλογική περιοδεία του Σίμου Κεδίκογλου - Συναντήσεις, δηλώσεις και «τραπέζωμα»... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2023 στην Εύβοια: Έτσι ολοκληρώθηκε η προεκλογική περιοδεία του Σίμου Κεδίκογλου - Συναντήσεις, δηλώσεις και «τραπέζωμα»... (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τι περιγράφει ο ίδιος και που βρέθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια, την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023, που ολοκληρώθηκε στις 12:00 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο (20-05-2023):

«Από τη Χαλκίδα, όπου έζησα την Τετάρτη μία αξέχαστη βραδιά στην κατάμεστη από κόσμο όλων των ηλικιών αίθουσα της Περιφέρειας στην κεντρική ομιλία μου, πήρα ακόμη περισσότερη αγάπη κινούμενος στους οικείους δρόμους της. Δυο εικοσιτετράωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, οι πολίτες της Εύβοιας μου χαρίζουν στιγμές ικανοποίησης χάρη στις εγκάρδιες κουβέντες και τις ειλικρινείς, πηγαίες ευχές τους. Στον περίπατό μου το πρωί στο εμπορικό κέντρο, έλαβα ξανά και ξανά το ίδιο μήνυμα: Σίμο, είμαστε μαζί σου, καλή επιτυχία! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ Χαλκίδα, Ευχαριστώ Εύβοια».

«Τιμούμε σήμερα την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, που διώχθηκαν και αφανίστηκαν. Δεν ξεχνώ τους προγόνους μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη διεθνή αναγνώριση, μέχρι η Ημέρα Μνήμης να γίνει Ημέρα Δικαίωσης»..

«Την Κυριακή 21 Μαΐου, ανανεώνουμε το συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τον λαό της Εύβοιας που θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η επόμενη Κυβέρνηση με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνεχίσει με δεύτερη ισχυρή εντολή, το έργο της ανάπτυξης και της ευημερίας. Ζητώ με τη δύναμη της ψήφου σας, να πάμε την Εύβοια σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά!» 

«Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυστόστομος, με υποδέχθηκε εγκάρδια σήμερα το πρωί, για να λάβω την ευχή και την ευλογία του για την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες εκλογές. Παράλληλα, συζητήσαμε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και για διάφορα έργα της Μητροπόλεως. Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στο έργο της Μητρόπολης και θα συνεχίσω να συνδράμω ουσιαστικά σε αυτό».

«Το προεκλογικό ταξίδι τελείωσε στο Βασιλικό, που έδειξε ξεκάθαρα την υποστήριξή του! Την Κυριακή, αποφασίζουμε και ψηφίζουμε. Προχωράμε Σταθερά, Τολμηρά και μόνο Μπροστά!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA