Εκλογές 2023 ΚΚΕ - Στερεά Ελλάδα: Την βουλευτική έδρα της Φθιώτιδας κρατά ο Κουτσούμπας, εκτός βουλής ο πρώτος σε σταυρούς Κώστας Μπασδέκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εκλογές 2023 ΚΚΕ - Στερεά Ελλάδα: Την βουλευτική έδρα της Φθιώτιδας κρατά ο Κουτσούμπας, εκτός βουλής ο πρώτος σε σταυρούς Κώστας Μπασδέκης (ΦΩΤΟ)

Την βουλευτή έδρα της Φθιώτιδας στη Στερεά Ελλάδα θα κρατήσει τελικά ο επικεφαλής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με βάση τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, όπως ανακοινώθηκε...

Όπως κάθε πολιτικός αρχηγός έτσι και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μπορούσε να είναι υποψήφιος σε 3 εκλογικές περιφέρειες, ως επικεφαλής ψηφοδελτίου και χωρίς σταυροδοσία για τον ίδιον (ως σταυροί λογίζονται οι ψήφοι στο κόμμα).

Αυτό θα ισχύσει και στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, αν πάρει βέβαια ξανά την έδρα το ΚΚΕ, στον Νομό Φθιώτιδας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε το Βόρειο Τομέα Αθηνών, την Α’ Θεσσαλονίκης και την Φθιώτιδα, η οποία είναι ο τόπος καταγωγής του.

Και στις 3 αυτές περιφέρειες εξέλεξε βουλευτή το ΚΚΕ, και ο Δημήτρης Κουτσούμπας κράτησε την έδρα της Φθιώτιδας, που σημαίνει πως δεν θα την πάρει ο πρώτος στην επιλογή με σταυρούς Κώστας Μπασδέκης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA