Ο Βαξεβάνης δήλωσε ότι και η καθαρίστρια του σπιτιού του ψήφισε Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Βαξεβάνης δήλωσε ότι και η καθαρίστρια του σπιτιού του ψήφισε Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου (ΦΩΤΟ)

Τα αίτια της βαριάς ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 προσπάθησε να αναλύσει ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης του «Documento», ο οποίος έγραψε ένα άρθρο στο site του το Σάββατο (27-05-2023) με τίτλο «Ο Καταυλισμός...»

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Βαξεβάνης ανέφερε:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου η επιλογή των πολιτών έγινε και είχε συγκεκριµένη διάσταση γιατί υπήρχαν λόγοι. Το να προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά αν θέλετε, να της αποδώσει µεταφυσικά στοιχεία και να δώσει εξηγήσεις που σχετίζονται αποκλειστικά µε τη θολή σκέψη του κόσµου προέρχεται από την ηθικοπλαστική αντίληψη που επιµένει να δίνει στην πολιτική µάχη, ξεχνώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της. Κυρίως δε αυτά που αφορούν τις ευθύνες της. Η επιλογή ψήφου στη Ν∆ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ώρα µάλιστα που είχε αποδείξει πόσο επιζήµια είναι η διακυβέρνησή του, µπορεί να είναι άδικη, µπορεί να είναι παράλογη, αλλά είναι αληθινή...»

Ωστόσο, αυτό που έγινε viral και στα social media είναι αυτό που έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης στον επίλογο του άρθρου του, όπου τονίζει με υστερόγραφο τα εξής:

«Το πρωί της Παρασκευής έµαθα από την κυρία που απασχολείται κάποιες µέρες µε τον καθαρισµό του σπιτιού µου ότι ψήφισε Ν∆. Όταν τη ρώτησα γιατί, µου απάντησε: "Γιατί οι άλλοι δεν είναι σοβαροί, δεν είναι να τους εµπιστεύεσαι"...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA