Πρόεδρος Κοινότητας Αφρατίου: «Η Βάκα συνεχίζει να κοροϊδεύει προκλητικά τους κατοίκους του Αφρατίου...» - Παραμύθι και το προεκλογικό έργο που ανακοίνωσε για την «Ανάπλαση Εισόδου Αφρατίου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρόεδρος Κοινότητας Αφρατίου: «Η Βάκα συνεχίζει να κοροϊδεύει προκλητικά τους κατοίκους του Αφρατίου...» - Παραμύθι και το προεκλογικό έργο που ανακοίνωσε για την «Ανάπλαση Εισόδου Αφρατίου»

Αμετανόητη η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία ακόμα και τώρα, λίγους μήνες πριν αποτελέσει παρελθόν, συνεχίζει να κοροϊδεύει κατάμουτρα τους πάντες με ασύστολα ψεύδη - Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr την Πέμπτη (11-05-2023) ο Πρόεδρος Κοινότητας Αφρατίου του Δήμου Χαλκιδέων, Παναγιώτης Ζαχαριάς:

«Στο Τεχνικό πρόγραμμα του 2023 συμπεριελήφθηκε,ως Έργο, η Ανάπλαση - Διαμόρφωση της Εισόδου του Αφρατίου. Το έργο αυτό εντάχθηκε και στον Προϋπολογισμό του 2023, με το ποσό των 150.000 €. Χειροκροτήσαμε, ως Κοινότητα, αυτή την ένταξη γιατί πιστέψαμε ότι ένα διαχρονικό αίτημα του χωριού μας θα πραγματοποιηθεί.

Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι αυτό ήταν στάχτη στα μάτια μας. Ή διαφορετικά ήταν μια ακόμη μεγάλη κοροϊδία για την Κοινότητα Αφρατίου.

Στην 1η Τροποποίηση του Προϋπολογισμού του Δήμου Χαλκιδέων την 24 Απριλίου 2023 η Δημοτική Αρχή αφαίρεσε το έργο: «Ανάπλαση Εισόδου Αφρατίου» ύψους 150.000 €, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελεστεί. Ουσιαστικά να ακυρωθεί.

Εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για την δυσμενή αυτή εξέλιξη για την Κοινότητά Αφρατίου μαζί με τις πιο έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Χωριού μας. Εξ άλλου, η Κοινότητά μας δεν κλήθηκε να εκφέρει την άποψή της ούτε να ψηφίσει για την Μελέτη Οριοθέτησης του Λήλαντα Ποταμού στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 6 Απριλίου 2023, αν και υπέστησαν τεράστιες καταστροφές τόσο οι δημόσιες υποδομές της κοινότητας όσο και ιδιωτικές περιουσίες.

Εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τις διαμαρτυρίες μας γιατί η Δημοτική Αρχή αγνοεί προκλητικά την Κοινότητά μας, αγνοώντας ακόμη και την νομοθεσία που επιβάλλει σε τέτοιες περιπτώσεις την υποχρεωτική κλήση του Προέδρου της Κοινότητας προκειμένου να εκφέρει άποψη και να ψηφίσει. 

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Αφρατίου Παναγιώτης Ζαχαριάς».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA