Σε νυχτερινό κέντρο: Φωτιά στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσαν Θεοδωρίδου και Κακοσαίος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
 

Σε νυχτερινό κέντρο: Φωτιά στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσαν Θεοδωρίδου και Κακοσαίος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Κακοσαίου σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα του Σαββάτου (20-05-2023) όταν μια λάμπα στην οροφή της σκηνής πήρε φωτιά, παρουσία εκατοντάδων θαμώνων που βρίσκονταν στο μαγαζί...

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι δύο ερμηνευτές ήταν επάνω στη σκηνή και τραγουδούσαν ντουέτο και ξαφνικά μια λάμπα στην οροφή της μουσικής σκηνής άρπαξε φωτιά, με τους δύο τραγουδιστές να διακόπτουν το πρόγραμμα και το προσωπικό του νυχτερινού έσπευσε να την σβήσει με πυροσβεστήρες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μόλις αντιλήφθηκε την φωτιά αντέδρασε και απομακρύνθηκε ζητώντας και από τους ανθρώπους της ορχήστρας να κάνουν το ίδιο για λόγους ασφαλείας.

Μόλις κατασβέστηκε η φωτιά συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους, με τον κόσμο να τραγουδάει τους στίχους από το γνωστό τραγούδι «ένα σπίτι καίγεται».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα