Σίμος Κεδίκογλου: «Η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί εθνική αναγκαιότητα! Θα είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης...!» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
 

Σίμος Κεδίκογλου: «Η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί εθνική αναγκαιότητα! Θα είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης...!» (ΦΩΤΟ)

Όπως τονίζει ο επανεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια, Σίμος Κεδίκογλου με ανακοίνωση του προς το EviaZoom.gr:

«Η αυτοδυναμία αποτελεί εθνική αναγκαιότητα. Θα είμαι στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η Εύβοια και οι άνθρωποί της να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι πολίτες την Κυριακή των εκλογών, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Στη μεγάλη πλειονότητά τους επέλεξαν σταθερότητα, απέδειξαν ότι θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας. Τα δεδομένα είναι καταλυτικά.

Αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή. Αυτό ζήτησαν οι ψηφοφόροι και το ζήτησαν με τρόπο εμφατικό. Παρ' όλα αυτά, η μάχη για μια ισχυρή κυβέρνηση δεν έχει κριθεί. Είναι μπροστά.

Καλώ όλους τους πολίτες που πιστεύουν στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Ελλάδα της προκοπής και της αξιοσύνης, να δώσουμε τη μάχη των δεύτερων εκλογών με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο

Να πείσουμε ακόμα περισσότερους πως η πατρίδα μας αξίζει περισσότερα. Η αυτοδυναμία άλλωστε δεν αποτελεί κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα. Είναι προϋπόθεση για να διασφαλιστεί η σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα και να μην μπει σε περιπέτειες.

Χρειάζεται μάλιστα να είμαστε ακόμη περισσότεροι στη νέα κάλπη, για να είναι ισχυρή και ξεκάθαρη η εντολή για ρήξεις και τομές με όσα μας κράτησαν πίσω για δεκαετίες.

Σε ότι με αφορά, θα είμαι, όπως πάντα, στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε οι Εύβοια και οι άνθρωποί της να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα