Αστυνομικοί πήραν σηκωτή και έδιωξαν βίαια επιζήσασα των Τεμπών από ομιλία του Μητσοτάκη - Δείτε τι αναφέρει η ίδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αστυνομικοί πήραν σηκωτή και έδιωξαν βίαια επιζήσασα των Τεμπών από ομιλία του Μητσοτάκη - Δείτε τι αναφέρει η ίδια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαι η Ευδοκία επιζήσασα από το δεύτερο βαγόνι του τρένου των Τεμπών. Ήρθα σήμερα ειρηνικά, χωρίς να έχω τίποτα, χωρίς τσάντα. Ένας άνθρωπος μόνος του. Στην αρχή δεν είχα κανέναν και με βγάλανε σηκωτή, ούτε φύγε δεν μου είπαν...», κατήγγειλε η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, την οποία απομάκρυναν με το… έτσι θέλω οι αστυνομικές δυνάμεις από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη...

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε χαρακτηριστικά αδυνατώντας να κρύψει την οργή της.

Σε άλλη ανάρτησή της και χωρίς πια να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και την οργή της, η Ευδοκία Τσαγκλή αναρωτιέται:

«Ποια δημοκρατία; αρπάξατε μία γυναίκα στον αέρα μπροστά στον κόσμο. Με ποιο δικαίωμα.Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ποτέ δεν ήμουν με κανένα κόμμα, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δεν έχω κανέναν τέτοιο συμφέρον. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι πια στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία. Αυτό είναι το χειρότερο...»

Υ.Γ.: Το λιγότερο που έχει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εφόσον δεν είχε δώσει εκείνος την εντολή όπως λένε "γαλάζιοι" κύκλοι, είναι να απολύσει ...χθες, τους εν λόγω αστυνομικούς όπως και πάρα πολλούς άλλους που εμπλέκονται σε εκατοντάδες συμβάντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA