Πανελλήνιες 2023: Το πρόγραμμα από 6 εως 10 Ιουνίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πανελλήνιες 2023: Το πρόγραμμα από 6 εως 10 Ιουνίου

Με μαθήματα προσανατολισμού και ειδικότητας θα συνεχιστούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, αντίστοιχα...

Συγκεκριμένα:

Όσον αφορά τους μαθητές των ΓΕΛ:

- Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 , οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας).

- Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Όσον αφορά τους μαθητές των ΕΠΑΛ:

- Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

- Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

- Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA