Χαλκίδα: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείων Στέλιος Γουναρόπουλος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείων Στέλιος Γουναρόπουλος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Χαλκιδέος Στέλιος Γουναρόπουλος (φωτο πάνω), ο οποίος διατηρούσε, επί πολλά έτη, αλυσίδα ζαχαροπλαστείων στη Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και ενώ πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, το μοιραίο έγινε το Σάββατο (24-06-2023) όταν ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν στο κτήμα δεξιώσεων στο Κτήμα δεξιώσεων & εκδηλώσεων «Μικρός Αμπελώνας - Σίδερης», στη περιοχή του Μύτικα Χαλκίδας, καθώς είχε αναλάβει το catering.

Εκεί ο Στέλιος Γουναρόπουλος κατέρρευσε και ξεψύχησε ξαφνικά από ανακοπή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Έχει διαταχθεί νεκροψία - νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η κηδεία του θα γίνει στη Χαλκίδα την Τρίτη (27-06-2023) και ώρα 17:30 το απόγευμα στην εκκλησία Πέτρου και Παύλου στη Λιανή Άμμο.

Τι είχε δηλώσει το 2016 ο Στέλιος Γουναρόπουλος στο EviaZoom.gr...

Ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (16-11-2016) όταν μια νταλίκα επιχείρησε να στρίψει στην παραλιακή οδό της Αγγελή Γοβιού και προσέκρουσε στο ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Γουναρόπουλου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην πρόσοψη της επιχείρησης (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση).

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι είχε δηλώσει -τότε- για το συμβάν στη κάμερα του EviaZoom.gr ο Στέλιος Γουναρόπουλος κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA