Πτώση καναντέρ στο Πλατανιστό Καρύστου: «Πάμε για τελευταίο ανεφοδιασμό και φεύγουμε...» - Τα τελευταία λόγια των δύο πιλότων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πτώση καναντέρ στο Πλατανιστό Καρύστου: «Πάμε για τελευταίο ανεφοδιασμό και φεύγουμε...» - Τα τελευταία λόγια των δύο πιλότων (ΦΩΤΟ)

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την πτώση του καναντέρ στο Πλατανιστό Καρύστου και τον φρικτό χαμό των δύο πιλότων την ώρα που έσβηναν μία φωτιά... (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα προηγούμενα σχετικά δημοσιεύματα)

Πυροσβέστης ανέφερε τα τελευταία λόγια των πιλότων του καναντέρ λίγα λεπτά πριν τη συντριβή, σε επικοινωνία που είχε μαζί τους.

«Είχαμε επικοινωνία μαζί τους, δεν μας ανέφεραν κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Μας είπαν είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε. Λίγα λεπτά αφού μιλήσαμε μάθαμε από τον ασύρματο ότι το αεροσκάφος έπεσε», ανάφερει ο πυροσβέστης και συμπληρώνει:

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως πριν από λίγα λεπτά μιλούσα μαζί τους και έπειτα από 10 λεπτά ακριβώς έμαθα ότι το αεροσκάφος έπεσε», λέει χαρακτηριστικά για το χαμό του 34χρονου Σμηναγού Χρήστου Μουλά, και του 27χρονου συγκυβερνήτη Περικλή Στεφανίδη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA