Χαλκίδα: «Έσβησε» από θερμοπληξία 46χρονος νάνος - Δούλευε ως ντελιβεράς χωρίς σύμβαση σε ψητοπωλείο της πόλης - Πήγε να «κουκουλωθεί» το θέμα (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: «Έσβησε» από θερμοπληξία 46χρονος νάνος - Δούλευε ως ντελιβεράς χωρίς σύμβαση σε ψητοπωλείο της πόλης - Πήγε να «κουκουλωθεί» το θέμα (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο γνωστός νάνος της Χαλκίδας, Γιώργος Πατρινός, ο οποίος εργαζόταν εδώ και πολλά χρόνια στο ψητοπωλείο «Το Μικρό / Ο Μάχος», επί των οδών Κώτσου και Παπαναστασίου στο κέντρο της Χαλκίδας, ξεψύχησε από θερμοπληξία την Πέμπτη (20-07-2023) μετά από παραγγελία ντελίβερι που είχε πάει με ποδήλατο...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες αναγνωστών, ο 46χρονος εργαζόταν ως ντελιβεράς στην ψησταριά «Το Μικρό / Ο Μάχος» αλλά χωρίς να έχει σύμβαση εργασίας. Σημειώνεται πως για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η Επιθεώρηση Εργασίας. Διενεργείται προανάκριση για τον θάνατο του, ενώ συνελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, ο οποίος σχεδόν αμέσως το μεσημέρι της Παρασκευής (21-07-2023) αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χαλκίδας, Βάιας Ακρίβου.

Ο Γιώργος Πατρινός και το ψητοπωλείο στο οποίο εργαζόταν: Το νοσοκομείο Χαλκίδας, το οποίο δεν έχει ούτε γιατρούς για απλά θέματα υγείας, όπως έχει καταγγείλλει το Σωματείο Εργαζομένων του εν λόγω νοσοκομείου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον θάνατο του 46χρονου μετά από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και ενώ μέχρι τότε δεν είχε βγάλει άχνα, την οποία απέστειλε και στο EviaZoom.gr, (ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως αποκαλεί τον εκλιπών "μη διανομέα"), κάτι που σχολίασε επικριτικά και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί.Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 46ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΠΟ ΑΝΤ1 ΚΑΙ MEGA:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA