Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Τρεις και ο κούκος» στην επίσκεψη Τσακαλώτου στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Τρεις και ο κούκος» στην επίσκεψη Τσακαλώτου στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Πέμπτη (10-08-2023) ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει ως υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2023 για τη διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου του κόμματος...

Η ομιλία του εξελίχθηκε σε μια παρεΐστικη κουβέντα, παρουσία λίγων στελεχών του κόμματος, ανάμεσα τους και ο Βαγγέλης Αποστόλου με την γυναίκα του και αστυνομικοί, -πρώην συνοδοί-, του πρώην πλέον βουλευτή Εύβοιας.

Η σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συζήτησε με φίλους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για προβλήματα της επικαιρότητας, τις προοπτικές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα επόμενα έτη, αλλά και για τη διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου του κόμματος, ενώ κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην πόλη συνάντησε πολίτες και επιχειρηματίες, και συνομίλησε με εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου της πόλης, οι οποίοι του εξέθεσαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις εξαιτίας του πληθωριστικού κύματος των συσσωρευμένων χρεών αλλά και την απειλή από τις μεγάλες αλυσίδες. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για το τελευταίο ανέφερε ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο, που αναλύεται στο σχέδιο Πισσαρίδη, και θα μπορούσε να έχει κωδική ονομασία «το μεγάλο ψάρι να φάει το μικρό».

Στη συνέχεια σε καφετέρια της περιοχής ακολούθησε συζήτηση για τους προβληματισμούς, που είναι κοινοί σε όλα τα μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την επικαιρότητα αλλά και για τις προοπτικές του κόμματος. Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις αιτίες της ήττας αλλά και για το πως μπορεί να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα που αφορούν τη νεολαία, την τοπική αυτοδιοίκηση, την διαχείριση των φυσικών πόρων, την ακρίβεια και την ασκούμενη οικονομική πολιτική.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επέμενε ότι για όλα τα ζητήματα χρειάζεται μεσοπρόθεσμος σχεδιασμός που με δουλειά μυρμηγκιού θα κατοχυρώνει την ταυτότητα, τις κοινωνικές αναφορές και τις νέες προγραμματικές επεξεργασίες του κόμματος. Και όλα αυτά με ένα κόμμα που δουλεύει δημοκρατικά και συλλογικά και με οργανώσεις μελών που παίρνουν πρωτοβουλίες χωρίς απαραιτήτως να περιμένουν καθοδήγηση από το κέντρο. Για να δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση και να μπορεί να νιώθει κάθε μέλος ότι συνεισφέρει ουσιαστικά στο κόμμα τόσο σε κεντρικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ