Ούτε στη Μπανανία... Νέα εγκληματική ανικανότητα της Αστυνομίας: Πρώτα ξέπλυναν το δρόμο και μετά έψαχναν πειστήρια και DNA για τη δολοφονία του 29χρονου τα οποία φυσικά δεν βρέθηκαν ποτέ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ούτε στη Μπανανία... Νέα εγκληματική ανικανότητα της Αστυνομίας: Πρώτα ξέπλυναν το δρόμο και μετά έψαχναν πειστήρια και DNA για τη δολοφονία του 29χρονου τα οποία φυσικά δεν βρέθηκαν ποτέ (ΦΩΤΟ)

Από φιάσκο σε φιάσκο η ΕΛ.ΑΣ - Δεν έχουν τέλος οι εγκληματικές πράξεις και αμέλειες αστυνομικών, όπως και οι έρευνες της πλάκας για την υπόθεση δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Αδιανόητα πράγματα που δεν συμβαίνουν ούτε στη Μπανανία, αλλά δυστυχώς τα έχουμε ξαναδεί και σε άλλες υποθέσεις, έγιναν και στο τόπο του εγκλήματος την ημέρα της δολοφονίας του 29χρονου από αστυνομικούς. Ούτε ερασιτέχνες δεν θα το έκαναν αυτό.

Όπως αποκάλυψε ο φωτορεπόρτερ Γιάννη Κέμμος με ανάρτηση του στο facebook και δύο φωτογραφίες:

«H πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη. Την πλένουν με πιεστικό. Η δεύτερη είναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό. Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA