ΠΑΕ AEK: «Απόλυτα υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν η ΕΛ.ΑΣ και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

ΠΑΕ AEK: «Απόλυτα υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν η ΕΛ.ΑΣ και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ» (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ αποχώρησε από την σύσκεψη ασφαλείας που διεξάγεται αυτή την ώρα μεταξύ της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, της UEFA και της ΕΛ.ΑΣ και καταφέρθηκε εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Ελληνικής Αστυνομίας τις οποίες θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνες για τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (07-08-2023) στη Νέα Φιλαδέλφεια...

 Οι εκπρόσωποι του «δικεφάλου» αποχώρησαν γιατί θεώρησαν προσβλητικό και ανήθικο να συμμετέχουν σε μία τέτοια σύσκεψη μετά τα όσα διαδραματίστηκαν και που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός οπαδού της.

Χαρακτηριστικά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, είπε στη σύσκεψη:

«Αυτή τη στιγμή είναι αδιανόητο και παρανοϊκό να συμμετέχουμε σε μια σύσκεψη, ενώ θρηνούμε την απώλεια της ζωής του οπαδού μας και να έχουν συμβεί όσα συνέβησαν. Η ΑΕΚ θεωρεί απόλυτα υπεύθυνη τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ καθώς γνώριζαν για τους 150 και πλέον οπαδούς τους που είχαν ξεκινήσει. Δεν πληροφόρησαν κανέναν στη χθεσινή σύσκεψη, παρά μόνο είπαν ότι ενδεχομένως 30 οπαδοί να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και να προσπαθήσουν να μπουν στο γήπεδο στη διάρκεια του ματς. Θεωρούμε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ απόλυτα υπεύθυνη για το ότι μια ομάδα οργανωμένων εγκληματιών Κροατών ξεκίνησε οργανωμένα από το Ζάγκρεμπ για να προκαλέσει ό,τι προκάλεσε. Θα μπορούσε η Ντιναμό να δώσει πλήρως τη χθεσινή εικόνα και να υποστηρίξει τη θέση της ΑΕΚ στην Αστυνομία. Τίποτα δεν έγινε από αυτά για αυτό θεωρούμε την Ντιναμό ως έναν από τους βασικούς υπεύθυνους.

Ο δεύτερος βασικός υπεύθυνος είναι η Αστυνομία που επέτρεψε στο κομβόι να διασχίσει την Ελλάδα και να φτάσει στην Αθήνα και να κάνουν το προγραμματισμένο ραντεβού με οργανωμένους εγκληματίες οπαδούς άλλης ελληνικής ομάδας. Και από κοινού τους επέτρεψε να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Αστυνομία είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι γι’ αυτό που έγινε. Η ΑΕΚ στην απογευματινή χθεσινή σύσκεψη χωρίς να έχει την πληροφόρηση, από ένστικτο είχε προειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ ότι αναμένονταν να υπάρξουν επεισόδια από Κροάτες και Έλληνες συνεργούς τους, κάτι που αγνοήθηκε πλήρως. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται η ΑΕΚ να συμμετέχει σε σύσκεψη παρόντων των ιθυνόντων της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ως εκ τούτου η ΑΕΚ ανακοινώνει την αποχώρηση από τη σύσκεψη».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ