Ούτε στην Ουγκάντα...! Σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ στο Λιμάνι του Πειραιά: Εργαζόμενοι του πλοίου «Blue Horizon» έριξαν με τη βία στην θάλασσα 36χρονο επιβάτη και πνίγηκε | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ούτε στην Ουγκάντα...! Σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ στο Λιμάνι του Πειραιά: Εργαζόμενοι του πλοίου «Blue Horizon» έριξαν με τη βία στην θάλασσα 36χρονο επιβάτη και πνίγηκε

Σοκάρει το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (05-09-2023) στο Λιμάνι του Πειραιά...

Όπως διαπιστώθηκε πρωινές ώρες της Τετάρτης (06-09-2023) τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Κατά την αναχώρηση του πλοίου «Blue Horizon» της Bluestar Ferries, που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο Κρήτης, ένας 36χρονος επιβάτης καθυστερημένα έτρεξε να μπει στο πλοίο και τότε δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου, όπως φαίνεται και στα βίντεο - ντοκουμέντο, τον απώθησαν με την βία, τον έσπρωξαν και τον έριξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα ο 36χρονος να χάσει την ζωή του από πνιγμό ενώ δεν έγινε καμία προσπάθεια για τη διάσωση του 36χρονου.

Το αποτρόπαιο περιστατικό, που κάνει το γύρο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ανέδειξε αρχικά το protothema.gr και στη συνέχεια αναρτήθηκαν και άλλα βίντεο.

Το πλοίο στη συνέχεια αναχώρησε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα ωστόσο αργότερα, μόλις έγινε γνωστό τι είχε συμβεί, ζητήθηκε να επιστρέψει στο Λιμάνι του Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (06-09-2023) συνελήφθησαν ο καπετάνιος και τρία μέλη πληρώματος του πλοίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA