Φονικό τροχαίο στο δρόμο του Βασιλικού: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στο άδειο ποταμό του «Λήλαντα» - Νεκρός ο 36χρονος συνοδηγός, χαροπαλεύει ο οδηγός (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φονικό τροχαίο στο δρόμο του Βασιλικού: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στο άδειο ποταμό του «Λήλαντα» - Νεκρός ο 36χρονος συνοδηγός, χαροπαλεύει ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Τρομακτικό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:00 το πρωί της Κυριακής (17-09-2023) στο Βασιλικό Χαλκίδας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός ονόματι Άκης Κοτσίφης και ο συνοδηγός Δημήτρης Τσιριμώκος, κινούνταν στο δρόμο του Βασιλικού όταν ξαφνικά χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και ακολούθως το ΙΧ διαπέρασε με σφοδρότητα τις παρακείμενες μπάρες και εκτοξεύτηκε στον αέρα με αποτέλεσμα να πέσει στον φονιά ποταμό «Λήλαντα» που ήταν άδειος από νερό.

Στο σημείο επικράτησε πανικός από διερχόμενους πεζούς και οδηγούς, οι οποίοι ειδοποίησαν το ασθενοφόρο, την πυροσβεστική και την τροχαία.

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ο Δημήτρης Τσιριμώκος, ενώ ο Άκης Κοτσίφης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 36χρονος Δημήτρης Τσιριμώκος, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών: 

Ακολουθούν και οι σοκαριστικές ΕΙΚΟΝΕΣ από το μοιραίο σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο μέσα στον άδειο ποταμό του «Λήλαντα» τις οποίες κατέγραψε αναγνώστης του EviaZoom.gr που έτυχε εκείνη την ώρα να περνάει από το σημείο με το αυτοκίνητο του:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA