Δήμος Χαλκιδέων - Ξεκάθαρος ο Γιώργος Σπύρου για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Το αμφισβητούμε και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψήφων - Δώσαμε έναν αγώνα απέναντι σε ένα σκληρό σύστημα εξουσίας που χρησιμοποίησε όλα τα αθέμιτα μέσα» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Δήμος Χαλκιδέων - Ξεκάθαρος ο Γιώργος Σπύρου για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Το αμφισβητούμε και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψήφων - Δώσαμε έναν αγώνα απέναντι σε ένα σκληρό σύστημα εξουσίας που χρησιμοποίησε όλα τα αθέμιτα μέσα» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων και πραγματικός νικητής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023:

«Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το 57 % των δημοτών που ψήφισαν, αποδοκίμασαν τον βίο και την πολιτεία της παρούσης δημοτικής αρχής και έστρεψαν με ελπίδα το βλέμμα τους σε νέες δυνάμεις για την αναμόρφωση του δήμου Χαλκιδέων.

Δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος και κυρίως οι νέοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο πολιτικό σύστημα και δεν πείστηκαν ούτε από εμάς να προσέλθουν στις κάλπες.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 257 εθελοντές υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Άμεσα Νέο Ξεκίνημα», που στάθηκαν όρθιοι και τους 18000 δημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Δώσαμε ένα καθαρό και αξιοπρεπή εκλογικό αγώνα απέναντι σε ένα σκληρό σύστημα εξουσίας που χρησιμοποίησε στην εκλογική μάχη όλα τα διαθέσιμα σε αυτό θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Έχουμε βάσιμους λόγους για να ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψήφων και μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία δεν συνομολογούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν καταθέτουμε τα όπλα, ιδίως αφού οι επαναληπτικές εκλογές του δεύτερου γύρου εξαρτώνται από ποσοστό 0,17 % και σε απόλυτο αριθμό από 76 ψήφους.

Η σχέση που ιδρύσαμε με τους δημότες σε όλη αυτή την πορεία μέχρι τις εκλογές, θα παραμείνει σε κάθε περίπτωση ζωντανή και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους από οποιαδήποτε θέση και με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκλογές - παρωδία Δήμος Χαλκιδέων 2023: Ούτε σε Δήμο της «Μπανανίας» δεν θα είχε συμβεί αυτό! Πραγματικός νικητής ο Γιώργος Σπύρου με ποσοστό 40,48% (και είναι ακόμα μεγαλύτερο) και με συνολική αποχή 33% - Γελάει όλη Χαλκίδα με τα κάλπικα τελικά αποτελέσματα που έδωσαν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι στη SINGULAR LOGIC και βγάζουν Δήμαρχο την Βάκα ακόμα και από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 43,17% χωρίς να βγαίνουν καν και τα νούμερα - Δείτε τα τελικά αμφισβητούμενα και «μουσαντένια» αποτελέσματα που δόθηκαν από την SINGULAR LOGIC (ΦΩΤΟ)

Βαθύ Αυλίδας: Έγινε και αυτό σε εκλογικό κέντρο από στέλεχος της Βάκα - Υπέβαλε ένσταση ο Γιώργος Σπύρου για διακοπή της ψηφοφορίας - Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA