Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023: Εγκατέλειψε την μάχη ο Γιώργος Σπύρου! Τον επηρέασαν γνωστά «κοράκια» ; για να πετάξει «λευκή πετσέτα» ; - Έκανε πίσω ξαφνικά και δεν θα ασκήσει τελικά κανένα ένδικο μέσο κατά της Βάκα - Δείτε την νέα αιφνιδιαστική ανακοίνωση του... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023: Εγκατέλειψε την μάχη ο Γιώργος Σπύρου! Τον επηρέασαν γνωστά «κοράκια» ; για να πετάξει «λευκή πετσέτα» ; - Έκανε πίσω ξαφνικά και δεν θα ασκήσει τελικά κανένα ένδικο μέσο κατά της Βάκα - Δείτε την νέα αιφνιδιαστική ανακοίνωση του...

Διαβάστε, χωρίς σχόλιο, την ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr από τον Γιώργο Σπύρου την Τετάρτη (18-10-2023):

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η αξιολόγηση των ευρημάτων από την επανακαταμέτρηση στο δήμο Χαλκιδέων.

Η επίπονη αυτή διαδικασία ήταν επιβεβλημένη λόγω της πολύ μικρής διαφοράς για τη διεξαγωγή εκλογών δευτέρου γύρου, που ανέρχεται σε 76 ψήφους, ή ποσοστό 0,17 %. 

Ύστερα από την στάθμιση των ευρημάτων αποφασίσαμε να μην ασκήσουμε ένδικα μέσα. 

Αναγνωρίζω συνεπώς ανεπιφύλακτα το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και εύχομαι στη δήμαρχο και στους συμβούλους όλων των παρατάξεων, καλή θητεία. 

Ευχαριστώ απο καρδιάς όλους εσάς που στηρίξατε με ανιδιοτέλεια και εθελοντικό πνεύμα την προσπάθεια μας. 

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την προσφορά σας. 

Δηλώνω ότι από τη θέση της μειοψηφίας θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που δείξατε στη παράταξη και στο πρόσωπό μου όλοι εσείς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας. 

Θα είμαστε παρόντες με προτάσεις αλλά και με αυστηρό έλεγχο της νέας δημοτικής αρχής, ενεργώντας πάντα και μόνο προς το συμφέρον όλων των δημοτών».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA