Η Σοφία Χονδρογιάννη για τη «νίκη» της Βάκα και της παρέας της στις εκλογές: «Θα το πληρώσουν αυτό που έκαναν και θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα, είναι αρπακτικά και ανάπηροι συναισθηματικά, τους νοιάζει μόνο η εξουσία και το κέρδος...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Η Σοφία Χονδρογιάννη για τη «νίκη» της Βάκα και της παρέας της στις εκλογές: «Θα το πληρώσουν αυτό που έκαναν και θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα, είναι αρπακτικά και ανάπηροι συναισθηματικά, τους νοιάζει μόνο η εξουσία και το κέρδος...» (ΦΩΤΟ)

Το μέχρι πρότινος «δεξί χέρι» της Ελένης Βάκα και Αντιδήμαρχο της, Σοφία Χονδρογιάννη, η οποία αποχώρησε αηδιασμένη, πριν λίγους μήνες, από την παράταξη και την «συμμορία» της δημάρχου, όπως αποκάλυψε η ίδια (δείτε ΕΔΩ), τόνισε για τη «νίκη» της Βάκα στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Χαλκιδέων 2023:

«Θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Είναι ανάπηροι συναισθηματικά & δεν τους νοιάζει τίποτα... μόνο η εξουσία, το κέρδος, η προβολή.Ο λαός τους έβγαλε ξανά... Θα το πληρώσουν, γιατί σέρνονται και γλύφουν. Χάθηκε η ειλικρίνεια & το ήθος κι αυτό εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα αρπακτικά...»

***

Σημειώνεται, ότι η Σοφία Χονδρογιάννη σάρωσε σε ψήφους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, και εκλέχθηκε πανηγυρικά Περιφερειακή Σύμβουλος Εύβοιας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα λόγια περιττεύουν, όταν τα λέει αυτά μέχρι και το μέχρι πρότινος «δεξί χέρι» της Βάκα και πρώην Αντιδήμαρχος της - Σοφία Χονδρογιάννη για Ελένη Βάκα: «Έφυγα αηδιασμένη από τη “συμμορία” της...» (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA