Επίθεση Βερβεσού σε Χατζηδάκη: «Δεν έχει δικηγορήσει ούτε μία ημέρα και δεν ξέρει καν που είναι τα δικαστήρια, τα είχε όλα έτοιμα ως παιδί του κομματικού σωλήνα...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Επίθεση Βερβεσού σε Χατζηδάκη: «Δεν έχει δικηγορήσει ούτε μία ημέρα και δεν ξέρει καν που είναι τα δικαστήρια, τα είχε όλα έτοιμα ως παιδί του κομματικού σωλήνα...» (ΦΩΤΟ)

Μιλώντας στο KONTRA και στο OPEN, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη για τα νέα φορολογικά μέτρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Χτυπάει τους φτωχοδιάβολους. Δεν έχει δικηγορήσει ούτε μια μέρα στη ζωή του, δεν ξέρει που είναι τα δικαστήρια, δεν ξέρει πως βγαίνει το μεροκάματο, τα είχε όλα έτοιμα ως παιδί του κομματικού σωλήνα. Έπαιρνε τις κομματικές και τις κυβερνητικές αποζημιώσεις και ζει τόσα χρόνια πλουσιοπάροχα δια μέσου της κομματικής του ένταξης... Τα μέτρα του Κωστή Χατζηδάκη είναι χειρότερα από τα μέτρα του Γιώργου Κατρούγκαλου...»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA