Η ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η ΝΔ με αφορμή το Πολυτεχνείο: «Πολεμήσαμε για την ελευθερία και την δημοκρατία και γνωρίζουμε από στημένες διώξεις, δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν πίσω ακόμα και αυτούς που μας κατηγορούν καθημερινά...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Η ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η ΝΔ με αφορμή το Πολυτεχνείο: «Πολεμήσαμε για την ελευθερία και την δημοκρατία και γνωρίζουμε από στημένες διώξεις, δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν πίσω ακόμα και αυτούς που μας κατηγορούν καθημερινά...»

Διαβάστε χωρίς σχόλιο την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η Νέα Δημοκρατία:

«Πολεμήσαμε για την ελευθερία και την δημοκρατία και γνωρίζουμε από στημένες διώξεις, δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν πίσω ακόμα και αυτούς που μας κατηγορούν καθημερινά...

Η 17η Νοεμβρίου 1973 συνιστά ένα ορόσημο της σύγχρονης ιστορίας μας. Μέσα στο σκοτάδι της δικτατορίας, το Πολυτεχνείο εξέφρασε το αίτημα των Ελληνίδων και των Ελλήνων για ελευθερία και Δημοκρατία.

Στο πρόσωπο όσων εκείνες τις ημέρες αντιστάθηκαν, διώχθηκαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν, τιμούμε όλους εκείνους που ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στη χούντα καθ’ όλη τη διάρκεια της επταετίας.

Πενήντα χρόνια μετά, το Πολυτεχνείο μας εμπνέει για τις μάχες του μέλλοντος. Τις μάχες που καλούμαστε να δώσουμε σε δημοκρατικό πλαίσιο και με δημοκρατικά μέσα για να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα μπροστά, χωρίς να αφήσουμε κανέναν πίσω».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA